1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

582305 inlägg · 6215 ämnen

Inlägg #1775946

Sv: Tingsryds AIF - Timrå IK 2016-11-14
Timrå fortsätter vara väldigt mycket blekare än under de tio första omgångarna, inte minst på bortaplan. Likväl, tycker ändå att det såg lite bättre ut än tidigare. Fortfarande obegripligt svårt att ta rätt beslut med pucken i egen zon, och alldeles för mesigt i anfallszon. Men men. Vi snackar inte löven eller modo borta.

Jävligt gött att plocka tre pinnar. Ännu göttigare vore det om Timrå lallade av och börjar spela hockey.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Tingsryds AIF - Timrå IK 2016-11-14
Bragd-Birger: Starkt att vinna mot Tingsryd på bortaplan. Hemmalaget kommer till match med fyra raka förluster och förstärkning av den tidigare Timråspelaren Bryhnisveen i första backpar. Får för sig att de grönklädda ska vara riktigt tända för uppgiften. Istället är det Timrå med för kvällen helt nya formationer som står för den mesta av viljan i en match där oskärpan dominerade i bägge lagen.

Det såg riktigt blekt ut. Varken Dahlén eller Pettersson stod att känna igen. Hoppas att Lauritzen och Berglund är på väg in i spel igen. Matcherna duggar tätt nu i November.

Ändå ett styrketecken att kunna vinna en match där inte mycket stämmer. Man är med och tävlar om poäng ända till slutet av matchen. Tror det var så Forsbergs spelplan såg ut inför matchen. Sedan får man ett fem mot tre med minuterna kvar och kan avgöra.

Kvällens behållning förutom de tre poängen var Hardegårds spel på backposition. Han står rätt i banan och tar rätt beslut i alla situationer.
Kommentera