1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581457 inlägg · 6216 ämnen

Inlägg #1776031

Sv: Tingsryds AIF - Timrå IK 2016-11-14
mikenomad: vad är problemet med en negativ inställning, det har ju varit ett normaliserat tillstånd i den här boken i minst 10-12 år nu? Man ska inte vara så jävla glad hela tiden.

Nä seriöst, det är klart att det hade kunnat se betydligt värre ut, vi hade kunnat ha en betydligt dyrare trupp och ligga betydligt längre ner i serien. Sen att man blir förbannad under själva matchen, det måste ju anses som fullt normalt. Vill man ha en lobotomerad, behaglig resa under en hel match, då får man ju titta på badminton eller motsvarande. Sen går det ju inte att sticka under stolen med att det förmodligen hade varit en helt annan ton här idag om Tingsryd hade gjort mål på ett av alla powerplays vi gav dom. Jag skriver "gav" för dom hade inte ett uns av eget spel under hela matchen. Vi tog 5/9 poäng på bortaturnén och det var ju klart godkänt, hade vi torskat igår hade vi stannat på 2/9 och det hade väl känts...sådär?
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Tingsryds AIF - Timrå IK 2016-11-14
Olle: Det kunde ha varit värre... man kunde ha varit en enögd struts till modoit!
Kommentera

Sv: Tingsryds AIF - Timrå IK 2016-11-14
Olle: Ja, klart man är überglad att laget ligger i toppen, inget snack om det.
Sedan kan man väl tycka att spelet ibland suger ändå. De senaste matcherna har ju faktiskt inte varit bra, tycker jag, och det har varit en lottodragning om poängen. Tingsryd bjöd ju oss på den med bentacklingen. Annars vette faan om vi fått mer än 1 poäng.
Eftersom man ser potentialen blir man ju lite besviken när det inte ser så bra ut, även om man även vet att såna matcher kommer ibland.
Själv hoppas jag på att återuppliva festen på Oscars i Sundsvall från 2000 när vi gick upp i Elitserien. :-)
Fina minnen!!
Kommentera

Sv: Tingsryds AIF - Timrå IK 2016-11-14
Olle: Utdelningen på den här bortaturnén var ett klart fall framåt för bortaspelet. Som Timråit borde jag välja ett av de två alternativen Världsherravälde eller Totalt Jävla Mörker. Som den sansade person jag är lägger jag mig dock i den lite mesigare mittfåran och konstaterar att Timrå överpresterar resultatmässigt sett till mina förväntningar innan säsongen och att detta kanske är den roligaste säsongen det här decenniet. Gott så
Kommentera

Sv: Tingsryds AIF - Timrå IK 2016-11-14
Olle: 5/9 poäng får ju anses som klart bra med tanke på att vi inte spelar speciellt bra just nu. Bra lag tar poäng även när de spelar dåligt!!!
På lördag vill jag gärna se lite målkalas hemma mot Solna. Borde inte Lauritzen vara back in biz snart?
Kommentera