1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581524 inlägg · 6216 ämnen

Inlägg #1781875

Sv: Västerviks IK - Timrå IK 2016-12-02
RunarUp: Bra där. Den lite styvmoderligt (av oss supportrar, mig inräknad) behandlade Molinder är viktigare än man anat för det här unga laget. Inte för inte att han är kapten för skutan.

Som vanligt blir det väldigt svart eller vitt härinne, som du antyder så var det såklart inte en helt genomuselt genomförd match av Timrå igår även om en del av kritiken är befogad.

För visst är det så att många måste höja sig om vi ska vara med och slåss om topp 2 även fortsättningsvis, som det är nu är det fel spelare som drar de tyngsta lassen. 14, 54 och de andra ungtupparna ska vara grädden på moset, spetsen och kryddan. Inte hela den totala motorn.

Men bara att studsa tillbaka på måndag, då lär iaf inramningen borga för fest.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Västerviks IK - Timrå IK 2016-12-02
mikenomad: jag som var på plats igår kan lägga till en detalj, isen i hallen var under all kritik och det
Missgynnade nog Timrås spel lite( vi vill ju spela med fart). Vet att det inte går att skylla på det och det är samma för båda lagen. Men jag upplevde så många situationer där bara pucken fastnade och spelare tappade puck. Situationen innan straffen var lite så. EP har puck vid sarg och han skall driva på men pucken liksom fastnar kvar och Västervikspelaren kan bryta och gå mot kontring. Vi var definitivt det bättre laget 5-5 och jag tappade räkning på hur många icing Vik slog. Det bevisar ändå att vi störde dom ganska bra. Vårat usla PP och BP var det som gav bort matchen mot Vik som sagt. Det som jag fasar för nästa säsong är när EP och Dahlen försvinner. Nubben kommer aldrig ha råd att värva likvärdiga spelare....Så vi får hoppas innerligt att vi lyckas sprattla oss till SHL likt Leksand gjorde förra året. Nu har jag visserligen alltid gillat Roger Forsberg, men jag har en fundering. Är han rätt man att ta timrå till nästa nivå eller behöver vi en lite mer rutinerad herre vid rodret? Jag kan inte undgå att tänka lite på Lill Kenta som finns ledig. Minns i och för sig att Roger Strukturerade upp spelet efter jul förra året och sen gick vi som tåget. Så kan Timrå göra en liknande resa så kan det bli en riktigt spännande säsong. Än så länge är det alldeles för stor skillnand på vår högsta och lägstanivå för att jag man skall kunna känna sig trygg.
Kommentera