1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581411 inlägg · 6216 ämnen

Inlägg #1785786

Sv: Lagbygget och Formationer
palleparling: varför kan man inte läsa om detta på hemsidan? Bara genom ST's förbannade prrmium...
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Lagbygget och Formationer
Nisse på Mon: Ha ha släpper bästa backen säger allt om att klubbens dårskap måste vara något problem med Roger som gjorde att även Borgman och han som (fick problem med ögonen) Nilsen inte ville vara kvar helt klart. Har inte en back just nu som är ett hot i pp ingen klarar av att dra direkt ett slagskott måste vara unikt det. Björkung kommer tro jag spela i SHL som Borgman gör nu i HV. Kanske Roger har tänkt sig Lusekoftan Stene och Bandyklubban Berglund som backar i pp . Tycker både Roger och Nubben ska sparkas om man inte agerar ordentligt nu med några TUNGA värvningar trött på 50-70 kg klubben och knapp sarghöjd på spelare.
Kommentera

Sv: Lagbygget och Formationer
Nisse på Mon: Lite axplock från artikeln med Björkung

– Beslutet är gemensamt mellan mig och "Nubben" (Kent Norberg, sportchef Timrå). Molinder ska spela back när han kommer tillbaka och då har de ganska många backar. Därför valde de att släppa mig om jag ville gå, säger han.
På grund av lite speltid kände Victor Björkung att han ville ta steget vidare. Totalt stod han för sex poäng på 29 matcher i Timråtröjan.
– På slutet har jag inte fått den speltid jag har velat, så det var ett beslut som kändes bäst för båda parter. Jag vill höra hur Timrå står sig efter jul och hur de tänkt att laget ska se ut. Efter det kände jag att det var bäst att komma någonstans där jag kan få en mer tongivande roll och spela mitt offensiva spel, säger han.

– Synd att man inte kunde fortsätta spela den hockeyn man vill spela, men när det inte går som man vill finns det andra lag som vill ha en och jag är jätteglad över att Pantern ger mig chansen. Jag har bott i Malmö tidigare så det känns bra att få komma tillbaka dit.
Kommentera