1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581400 inlägg · 6216 ämnen

Inlägg #1785794

Sv: Lagbygget och Formationer
Nisse på Mon: Ha ha släpper bästa backen säger allt om att klubbens dårskap måste vara något problem med Roger som gjorde att även Borgman och han som (fick problem med ögonen) Nilsen inte ville vara kvar helt klart. Har inte en back just nu som är ett hot i pp ingen klarar av att dra direkt ett slagskott måste vara unikt det. Björkung kommer tro jag spela i SHL som Borgman gör nu i HV. Kanske Roger har tänkt sig Lusekoftan Stene och Bandyklubban Berglund som backar i pp . Tycker både Roger och Nubben ska sparkas om man inte agerar ordentligt nu med några TUNGA värvningar trött på 50-70 kg klubben och knapp sarghöjd på spelare.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Lagbygget och Formationer
Modano: Nä, det är inte unikt. Det är exakt likadant i Växjö Lakers. Uselt pp och inte back som kan skjuta ett vettigt direktskott.
Sen räcker det inte med en back som kan skjuta. Ifjol hade dom Ilkka Heikkinen med ett av Europas vassaste skott från blålinjen. Men det visste motståndarna om och täckte bort honom 99 gånger av 100.
Du måste kunna hota på fler sätt än det för att få ett vasst pp.
Det krävs att man har fler verktyg i laget för att få det att funka, inte minst självförtroende och ett flow som är så jävla svårdefinierat. Vi får hoppas att det infinner sig under resten av säsongen.
Visst hade vi gjort fler pp-mål med Jonathan Nielsen i laget, men bortsett från det så tycker jag vi har tillräckligt med ingredienser i laget för att ha ett pp som ligger i toppen av serien.
Kommentera