1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581772 inlägg · 6215 ämnen

Inlägg #1789094

Sv: Timrå IK - Södertälje SK 2017-01-09
Nisse på Mon: ja och vem fan vill jobba gratis, eller vänta på utebliven lön? Då förstår jag att laget inte mår bra!! Men börja med att sparka menlösa Forsberg och Stridh. Totalt jävla värdelösa på denna nivå! In med en tränare som spelarna tror på med pundus och balle. Agera för i helvete ledningen!!!!
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Timrå IK - Södertälje SK 2017-01-09
+ulfberth+: Jag har varit emot att röra tränare och Roger har känts väldigt fastspikad.
Nu vet jag inte var säsongen tar vägen, hittar vi, vilken match som helst nu snart, tillbaka till vårt spel och börjar klättra så vore det att föredra. Men fortsätter vi vinna var fjärde match i bästa fall och trilla närmare strecket så är vi på väg mot en underkänd säsong.
Trots allt snack så händer inget med spelet, vi kör fortfarande fast. Och burskydden fortsätter. Och är det så att Roger inte når fram längre, då kan det vara läge. Om det finns pengar.
I så fall vill jag se Kill-Kenta Johansson i båset.
Kommentera

Sv: Timrå IK - Södertälje SK 2017-01-09
+ulfberth+: Ja med sånt vagt agerande under matcherna så är det inte så konstigt att det går som det går. Playoff platsen som för någon månad sedan mer eller mindre kändes som klar håller nu på att försvinna.
Inte var det något rakare o enklare spel idag som Forsberg var nöjd med efter AIK matchen. Var inte så många ggr man skymde målisen och oftast spelade man runt runt istället för att spela enkelt och lägga puckar på mål.
Nä Forsberg detta duger inte. Och hundhuvudet får du bära!
Kommentera

Sv: Timrå IK - Södertälje SK 2017-01-09
Hur illa ställt är det med ekonomi? Kan förening vara transparenta kring detta?

Vad är föreningens svar till oss supporters på den totalt icke underhållande ishockeyn som spelas just nu?

Jag ser hellre en match med många mål och laget förlorar, för det vi som åskådare vill uppleva är underhållning! Inte en massa stök och bök i hörnen! Då finns det helt klart annat viktigt att ta tag i.

Vi supporters lägger ca 3-4 timmar per match, ta det gånger 52 gånger så blir det en jävla massa timmar som man avstår ifrån, och väljer bort!

Vi får inte ens betalt vi betalar för att ske denna skit som är just nu!
Kommentera

Sv: Timrå IK - Södertälje SK 2017-01-09
+ulfberth+: Du och Nisse på Mon är lustiga. Av - vad jag kan se - grundlösa antaganden spinner ni loss på att spelarna inte skulle fått sina löner. Rannsaka eder.
Kommentera