1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581774 inlägg · 6215 ämnen

Inlägg #1789101

Sv: Timrå IK - Södertälje SK 2017-01-09
Hur illa ställt är det med ekonomi? Kan förening vara transparenta kring detta?

Vad är föreningens svar till oss supporters på den totalt icke underhållande ishockeyn som spelas just nu?

Jag ser hellre en match med många mål och laget förlorar, för det vi som åskådare vill uppleva är underhållning! Inte en massa stök och bök i hörnen! Då finns det helt klart annat viktigt att ta tag i.

Vi supporters lägger ca 3-4 timmar per match, ta det gånger 52 gånger så blir det en jävla massa timmar som man avstår ifrån, och väljer bort!

Vi får inte ens betalt vi betalar för att ske denna skit som är just nu!
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Timrå IK - Södertälje SK 2017-01-09
När laget fungerar som bäst är det onekligen bra, som vi såg i höstas. Jag tror att en brist är att vi inte har en stabil ryggrad av etablerade spelare med ledaregenskaper. Jag spekulerar nu, men säg att det gick lite för enkelt i inledningen. Fler än en spelare i vårt unga lag kan omedvetet ha sänkt sin fokusering till 99 %. Spelare som Sanny, Koskinen, Huss m fl hade tydligt eller subtilt förebyggt och hanterat detta. Saknas en sådan stomme kanske detta inte sker på samma sätt och i tid. Laget som helhet blir lite sämre både på träning och match. Och på den här nivån verkar det skilja lite mellan vinnande och förlorande lag. Sämre självförtroende förstärker sedan den nedåtgående effekten. Och frånvaron av nämnda stomme gör att det svajar ännu mer när det sedan går dåligt. Det här lilla, lilla tappet av fokusering kanske inte är lika lätt att se och hantera som ledare jämfört med möjligheten för spelare med ledaregenskaper.
Kommentera

Sv: Timrå IK - Södertälje SK 2017-01-09
lungan: Prata för dig själv och inte "vi supporters". De jag känner är inte bortskämda fågelungar utan förstår att idrott är komplext.
Kommentera