1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581447 inlägg · 6216 ämnen

Inlägg #1792840

Sv: Modo Hockey - Timrå IK 2017-01-23
En på det stora hela väl genomförd bortamatch mot ett mycket svagt hemmalag. Gillade verkligen forecheckingen, som var genomtänkt och betydligt bättre avvägd än tidigare. Man behöver inte rusa hela tiden, utan ibland är det viktigare att täta mittzon.
Riktigt skönt att få lite utdelning också. Samt att Ohre fick göra en rakt igenom stabil insats.

Men man ser fortfarande stora brister. Uppspelen klickar lite för ofta, med väldigt märkliga bågar från forwards. Backarna försöker sätta igång spelet snabbare nu de senaste matcherna, och då måste forwards vara mer konsekventa och smarta i sina åkvägar. Nu blev det en del onödiga fastspelningar i egen zon. Mot ett bättre lag hade det straffat sig mer.

Roger måste ha ett snack med EP. Alldeles för krångligt spel från honom. Drar ner tempot i PP också. Enklare, snabbare, rakare.

Sen: tacksamt att Modo inte bara var usla utan också så odisciplinerade. Klubbfest utan dess like, vilket bara slog tillbaka på dom själva. Märkligt ändå, hade dom använt energin till att åka griller istället kunde det ha blivit match av det här.
Men, det blev det inte. Vi rundar av kvällen med att mysinkassera tre välbehövliga pinnar och tackar Modo för gästfriheten.

Hockey är en underbar sport!
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Modo Hockey - Timrå IK 2017-01-23
Bragd-Birger: ni vinner en match, och är plötsligt världsmästare igen.
Sjukt roligt att läsa era kommentarer😂
För att inte tala om alla tok-roliga smeknamn, vem över 15 år tycker sånt är roligt?
Jaja, grattis till en bra match och 3 poäng. Det var inget att diskutera ikväll.
Kommentera