1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

577864 inlägg · 6216 ämnen

Inlägg #1793487

Sv: Timrå IK - BIK Karlskoga 2017-01-25
tjobba: Pallade inte kolla tredje perioden, utan tog på mig kläder och gick ut. I en timme vandrade jag mer eller mindre planlöst omkring i ett mörkt, fuktigt 0-gradigt helvete som tydligen är någon sorglig ursäkt till vinter.
Hjärnan förberedde sig på ett värsta-scenario, total genomklappning och förnedring, 3-7 vid full tid. Kommentatorerna skojade om att lagen bytt tröjor inför tredje perioden, osv osv. Man hinner tänka rätt många tankar på timme. Och de flesta var både hemskare och mörkare än det vedervärdiga Växjö-vädret.
Men se på fan. Tog fram mobilen precis innan jag kom hem, för jag ville minst av allt få käftsmällen från frun. För hon håller Lakers och Brynäs och saknar således helt takt och ton.
Men på mobilen hade mellangrabben skickat ett meddelande.
"Viktigt. Bra match. Stabilt".
Och precis så känns det. Många klokheter har skrivits om matchen. En dag som denna håller jag med alla om allting:-)
Och jag tror att detta tortyrliknande sätt att vinna matchen på, var mycket bättre än om dom hade kunnat spela av tredje och satt 4-0 i tom bur. Trots att dom hade allt att förlora fegade dom inte ur, utan samtliga gjorde vad dom var på isen för att göra.
Impregnerande, på min ära!

Alltid rött, alltid rätt!
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Timrå IK - BIK Karlskoga 2017-01-25
RunarUp: Men vi vann ju, för fan. Nåt så djävulskt. Och jag blev full. Jävligt full. Och jag är full ännu. På jobbet. Så satans hårt firade jag den där segern. Minns ingenting från hemkomsten. När jag vaknade upp i morse var det kalsongläge och alla gosedjuren låg prydligt uppradade på kudden bredvid min. Jävligt trevligt var det. Mitt sista minne från gårdagskvällen var att jag skrek som satan och jublade över att vi satte 4-2 på plats. Tydligen hade jag beställt in en öl också. En bärs. Kvittot från O'Learys tydde fan på det. Att det kunde vara så här roligt att kolla på hockey igen. Det trodde jag inte. Men det var det. Så detta gör jag gärna om igen. På O'Learys. Och att bli full. Jävligt full blir jag. Och vi vinner. Vinner nåt djävulskt. Och jag skriker rakt ut och jublar. Livet kan vara så underbart ibland. Men det är fan inte mycket man minns alla gånger.
Kommentera

Sv: Timrå IK - BIK Karlskoga 2017-01-25
RunarUp: det våras för Timrå IK och livet känns lite lättare, fortsätt kriga utta helvete nu i varje närkamp. Cheer up!
Kommentera