1150x200-e2WhHkUw.jpg

Timrå IK

521667 inlägg · 6213 ämnen

Inlägg #1793480

Sv: Timrå IK - BIK Karlskoga 2017-01-25
Från det ena till det andra - galet skön melodi i högtalarna när vi satte tvåan och trean i dag. Nån som vet vad den heter?
+1
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Timrå IK - BIK Karlskoga 2017-01-25
tjobba: Visst var det väl "Just can´t get enough" - Depeche Mode?
https://www.youtube.c...6FBfAQ-NDE
+3
Kommentera

Sv: Timrå IK - BIK Karlskoga 2017-01-25
tjobba: Pallade inte kolla tredje perioden, utan tog på mig kläder och gick ut. I en timme vandrade jag mer eller mindre planlöst omkring i ett mörkt, fuktigt 0-gradigt helvete som tydligen är någon sorglig ursäkt till vinter.
Hjärnan förberedde sig på ett värsta-scenario, total genomklappning och förnedring, 3-7 vid full tid. Kommentatorerna skojade om att lagen bytt tröjor inför tredje perioden, osv osv. Man hinner tänka rätt många tankar på timme. Och de flesta var både hemskare och mörkare än det vedervärdiga Växjö-vädret.
Men se på fan. Tog fram mobilen precis innan jag kom hem, för jag ville minst av allt få käftsmällen från frun. För hon håller Lakers och Brynäs och saknar således helt takt och ton.
Men på mobilen hade mellangrabben skickat ett meddelande.
"Viktigt. Bra match. Stabilt".
Och precis så känns det. Många klokheter har skrivits om matchen. En dag som denna håller jag med alla om allting:-)
Och jag tror att detta tortyrliknande sätt att vinna matchen på, var mycket bättre än om dom hade kunnat spela av tredje och satt 4-0 i tom bur. Trots att dom hade allt att förlora fegade dom inte ur, utan samtliga gjorde vad dom var på isen för att göra.
Impregnerande, på min ära!

Alltid rött, alltid rätt!
+11
Kommentera