1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581739 inlägg · 6215 ämnen

Inlägg #1794151

Sv: Timrå IK - Almtuna IS 2017-01-27
Olle: Det känns som han borde ta 4-3 också kanske. Lite svajigare spel i dag, men ändå en helt annat glöd och aggressivitet än för några matcher sen. Att vi ändå fick en poäng med oss känns ändå som en halv vinst i den här matchen efter 0-3. Poäng i sex raka nu väl?
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Timrå IK - Almtuna IS 2017-01-27
Woody: jo men sen är det ju så, Ohre är backup av en anledning. Han är inte den där vinnarmålvakten och då får man någonstans acceptera att det blir så här. Man HOPPAS ju att han ska storspela men jag tycker inte direkt att han har varit tungan på vågen dom senaste matcherna vi vunnit, han har spelat ok men det är defensiven som har räddat honom.

Jag hoppas för övrigt att man inte räknar med att Ohre är förstemålvakt nästa säsong. Han har storleken men knappast Mattssons närvaro och snabbhet. Sedan har vi några utfyllnadsspelare som jag tyvärr hoppas inte har kontrakt med oss nästa säsong. Stene som är helt på en annan planet och Strömberg som behöver spela mycket mycket mognare för att förtjäna en plats. Det finns många som utmärker sig när vi har en dålig dag på jobbet men kolla på en sån som Molinder. Han hade en svacka där fan inte mycket stämde och det kulminerade med hans skada och han har steppat upp och tagit sitt ansvar. Han gör mål, han spelar säkrare, han sliter som ett djur. Det är så en spelare hanterar motgångar, man kammar till sig och kör ända in i kaklet. Dom som inte är beredda att göra det (och dom har haft bra många matcher på sig att göra det) bör få lämna.

Nu tror jag vi kan glömma direktkvalet i år men jag tror och hoppas att vi ändå har visat att vi är en klubb som ger unga talanger chansen (Björkung kanske inte håller med) och att det kan hjälpa oss att rekrytera kompetent folk även i framtiden. Kul för övrigt med publiken ikväll. Över 4000 mot Almtuna, det är fan inte dåligt. Hoppas nu att dom kommer tillbaka också.
Kommentera