1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581772 inlägg · 6215 ämnen

Inlägg #1794857

Sv: J20
Corvo: Hur är det med Brattström nu igen, han är gör väl sitt sista år som junior va? Undrar hur man tänker kring honom, skall man slänga in han direkt i hetluften nästa år utan att få känna på spel i allsvenskan innan. Man kan ju dessutom fundera på hur han själv tänker, är det helt självklart att han kommer spela hos oss nästa säsong utan att han inte fått chansen att visa upp sig i A-laget. Hoppas bara att man inte slarvar bort Brattis då han helt klart ser intressant ut.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: J20
Sputnik: Jo, det stämmer. Jag hoppas och tror att Brattström blir en av två målvakter i Timrås a-lag nästa säsong. Jag tror absolut inte att Brattström är sämre nu än vad den två år äldre Ohre var för två säsonger sen te.x. Snarare tvärtom.

Jag har svårt att tänka mig att man satsar på Ohre som förstekeeper nästa säsong och en fjärde säsong som andremålvakt för honom känns väl inte så aktuellt. Jag tror att Ohre kan må bra av att ta en förstaspade i något Division 1 lag.

Vidare tror jag att Johan Mattsson spelar i SHL nästa säsong. Så om det blir som jag tänkt mig kommer Brattström ta plats som andremålvakt nästa säsong och sedan blir det till att värva en ny förstemålvakt på det.
Kommentera