1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

577987 inlägg · 6216 ämnen

Inlägg #1808572

Sv: Timrå IK - Tingsryds AIF 2017-03-08
JanneH: Håller med. Försvarsspelet var inte bra. Men det blir nog bättre nu när Didrik kommer tillbaka. Westlund håller inte måttet och Dahlroth måste släppa pucken i tid. Själin sköter sig riktigt bra anser jag. Nä, Westlund borde bli 7:e back framöver.
Mycket olyckligt med Lööke. Han har ju utvecklats enormt den här säsongen. Hoppas det inte är så illa som det såg ut, men tyvärr tror jag det.
Och Elias fotbekymmer var en ännu sämre nyhet. Fan.
Och dessutom AJK:s segermål i slutet. Aldrig får man vara riktigt glad. Trots storseger.
Låst ämne

Svarskommentarer

Sv: Timrå IK - Tingsryds AIF 2017-03-08
Sonnenberg: Ja Själin gjorde absolut inte bort sig! Lööke är han borta för resten av säsongen (de 3 matcher som är kvar) eller? Vore synd med tanke på att jag tycker han är en av de klart frejdigaste bland forwards just nu.
Låst ämne

Sv: Timrå IK - Tingsryds AIF 2017-03-08
Jag tillhör troligtvis helt klart numera en av "grågubbarna" här på Hockeysnack. Vetefan när det blev på detta vis...

Känner mig som en liten Krösamaja ibland när jag går loss som mest. Framför allt i kritiken mot "surjämten" Roger.

Vaknade i natt med ett primalskrik inlindad i svettiga lakan! Trevade efter min Explorer på nattduksbordet. Den var inte där. Inser att jag drömt eller på något vis kanske i nattmarans famn analyserat Timrås säsong...

På ett hörn i mardrömmen var den kända 70-talsprofilen Röd-Lotta från Sundsvall med. För andra "grågubbar" som var med på den tiden Lillstrimma fortfarande levde och stod i, spelade Röd-Lotta i samma division som "Marabou" och "Gubben i hörnet".

Röd-Lotta var enligt myten som jag minns, en dam i lång mörkblå kappa som döda med en handväska fylld med tegelsten. I drömmen var hon nära släkt med Modano... Svammel. Ursäkta. Bot och bättring!

Det var nog mer ångestanalysen av säsongen som fick mig att skrika.

Det känns som om vi lirat med lera upp till knäskydden övre del. Det har varit mycket stolpe ut. Mycket typ:

- Tänk om vi vunnit precis den matchen, då hade vi ökat publiksnittet.

Nä! Torsk på fel ställe "lixom".

Eller ekonomin... Eller värvningen av den där märkliga jänkaren med mördarkepa... Lirade typ 1,5 minuter innan han spårlöst försvann som en av karaktärerna i filmen den Sista Färden... Eller när Roger tog time out och micken var på i båset. Han kallade spelarna för nummer... Brrrrr.

Eller alla dessa gånger när det i matchstaterna sett ut som om vi kört charader på nyvakna yra höns som aldrig sett en puck tidigare i livet...

Är det här "grågubbar" föds? Förr matades kanske dessa med spruckna varmkorvar i papper på läktare av typ ohyvlade bräder. Det spelade ingen roll om vi gick upp i Elitserien. "Grågubbens" dom var ändå hård och brutal:

- Vi har aldrig haft något försvar.

Eller blir man "grågubbe" med åldern?

Förlåt oss våra synder. Vi vill bara älska Timrå IK så jävla mycket att det ibland spårar ur.

Amen.
Låst ämne