1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

580610 inlägg · 6216 ämnen

Inlägg #1808965

Sv: Timrå IK - Tingsryds AIF 2017-03-08
JanneH:

Dräparen var det ja! : )

Jag hade en tecknad vovve som profilbild tidigare, men nu är det jag själv på selfie iförd basker från vår spritindränkta perukfest för en vecka sedan. Den här gången vaknade jag inte upp på akuten morgonen därpå, men jag minns att jag ramlade innan jag skulle stiga på bussen hem.

Fortfarande med peruk och basker på förklarade jag helt lugnt och sakligt att vi haft personalfest. De är rätt förstående i Malmö ändå. I Sundsvall hade man väl blivit omhändertagen av Gestapo och fått tillbringa natten på en plastmatta.
Låst ämne

Svarskommentarer

Sv: Timrå IK - Tingsryds AIF 2017-03-08
DJ Hemp: Trodde först du hade syntfrilla och att baskern var nackstödet på nån kontorstol eller nåt ;-)
Låst ämne

Sv: Timrå IK - Tingsryds AIF 2017-03-08
DJ Hemp: I väntan på nästa nedsläpp. Tranås! Tänk att man varit där i orchernas rike (Tranås hade svarta ställ) och där sett Timrå IK vinna i en fyllbystad ishall. Vet att jag stod i takluckan på någon sportig Åpel (Opel) i röd tall-t-shirt, viftande med en rödvit flagga i brutaldunket från någon technolåt genom parkeringskaoset efter matchen.

Det var i samma match som en flerbarnsmor åkte runt på konståkningsskriskor iklädd typ massor med lager av reklam-t-shirtar och typ stripteasemässigt tog av sig tröja efter tröja och kastade dessa ut till publiken i periodpausen.

Vi stirrade storögt. Spontant vrålade jag plötsligt:

- Visa INTE pattarna.

Skämms än i dag för mitt brutalt spontana infall.

När Tranås gjorde mål. Då hissades en korg långsamt ner från taket i mittcirkeln. Målgöraren fick därefter åka fram och hämta en innebandyklubba!!!

Och det finns folk som undrar varför Sveriges näst högsta hockeyserie har ett slutspel som aldrig skulle gå att förklara i typ ett telefonsamtal?

Någon som vill dra lagårdsväggen som rasade i Nyköping?

I kväll vinner vi!
Låst ämne