1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581612 inlägg · 6216 ämnen

Inlägg #1809221

Silly Season 2017/2018
Sådärja! Som man har längtat.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Silly Season 2017/2018
Jag kan redan nu avslöja att om vi bara träffar hyfsat rätt när det kommer till förstespaden så lär vi ha ett av seriens absolut bästa målvaktspar nästa år. Vi har den oerhört sällsynta lyxen att kunna plocka upp en målvakt från J20 som man också kan ha stora förväntningar kring. Tidigare så har det alltid bara handlat om uppenbar backup-kvalitet. Nu får vi upp en målvakt som kan konkurrera på allvar, får vi hoppas. Det har inte hänt på evigheter, vi har varit fruktansvärt dåliga på att fostra egna målvakter. Brattström är ju på inget sätt en egen produkt heller, men han kommer från J20 åtminstone.

Vi får väl se vad Mattsson beslutar sig för, men snacket går ju i den riktningen som avslöjades redan i höstas. Vi kommer nog bli tvingade att hitta något nytt och jag har svårt att se att Nubben ska behöva ringa allt för många utgående samtal. Resan Mattsson gjort är det nog många andra målvakter som vill undersöka möjligheten till att också göra. Framförallt om man får spela för en klubb som har någon form av plan att sträva mot SHL, snarare än att lira i ett cirkustält nere i Västervik.

Framtiden ser fortsatt mycket intressant ut och vi är alldeles uppenbart på rätt spår. Det gäller bara att fortsätta skruva och försöka hitta en kollektiv jämnhet, samtidigt som vi fortsätter producera stora talanger. EP och Dahlén försvinner men då får vi istället upp Olofsson och Hållander som båda är betydligt mer fysiskt utvecklade än vad de nyss nämnda var i samma ålder. Hardegård har tagit stora kliv och Själin förutsätter jag att vi sajnar under våren. Det rullar helt enkelt på.
Kommentera

Sv: Silly Season 2017/2018
Knylan: Roger lär ju bytas. Har vi råd med ett etablerat namn tro? En stabil målvakt och backar som har någon form av offensiv kvalité vore önskvärt. Alibispelare måste rensas ut.
Kommentera