1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581777 inlägg · 6215 ämnen

Inlägg #1812053

Sv: Apropå nånting...
Sputnik: Känns väl sådär betryggande om man läser rubriken, hade väl hoppats på att Nubben redan hade lite trådar ute så att säga. Någon med plus som vill förmedla?
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå nånting...
Sputnik Nubben verkar aldrig ha en tanke på säsongen som kommer efteråt. AIK tex har redan gjort klart med en ny målvakt tills kommande säsong trots att deras säsong tog slut igår. Hade ju hoppats iaf att Nubben hade snackat med typ Jens Westin, Mattias Nilsson m.fl som är spelare man borde bygga kring under säsongen och inte komma typ nu nästa vecka och börja prata framtid då
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
Sputnik: Han tycker Roger har gjort ett bra jobb men vill ha in lite mer ny energi. Stridh finns med i bilden. Några som har hört av sig till honom när det blev officiellt att Roger lämnar.

– Timrå IK är en förening som många vill jobba i och det är redan några som har ringt. Vi får se när det är klart, men inom en månad kommer det vara löst i alla fall, säger han.

– Vi söker en tränare som är beredd att jobba med yngre spelare. Det gäller att hitta någon som kan utveckla yngre spelare, men samtidigt driva ett A-lag. Jag har en hyfsad bild av vad jag vill ha och har jag ett namn som jag tycker känns rätt så tar jag det.

Om spelartruppen:

– Jag skulle säga att i princip alla är aktuella för förlängning, men jag kommer inte kunna förlänga och vissa kommer att försvinna i väg till andra ställen. Men det är inga som har gett några besked ännu. I fjol var vi klara tidigt, men jag tror inte att vi kommer att vara klara lika tidigt i år, säger Kent Norberg.
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
Sputnik: allt står väl inte i ST heller...eftersom det gick snabbt med R.F. ut då tror jag att inte står på med ny...
Kommentera