1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581786 inlägg · 6215 ämnen

Inlägg #1812059

Sv: Apropå nånting...
Sputnik: Han tycker Roger har gjort ett bra jobb men vill ha in lite mer ny energi. Stridh finns med i bilden. Några som har hört av sig till honom när det blev officiellt att Roger lämnar.

– Timrå IK är en förening som många vill jobba i och det är redan några som har ringt. Vi får se när det är klart, men inom en månad kommer det vara löst i alla fall, säger han.

– Vi söker en tränare som är beredd att jobba med yngre spelare. Det gäller att hitta någon som kan utveckla yngre spelare, men samtidigt driva ett A-lag. Jag har en hyfsad bild av vad jag vill ha och har jag ett namn som jag tycker känns rätt så tar jag det.

Om spelartruppen:

– Jag skulle säga att i princip alla är aktuella för förlängning, men jag kommer inte kunna förlänga och vissa kommer att försvinna i väg till andra ställen. Men det är inga som har gett några besked ännu. I fjol var vi klara tidigt, men jag tror inte att vi kommer att vara klara lika tidigt i år, säger Kent Norberg.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå nånting...
Otto1: Tack! Man fick ju ändå lite mer lugnande besked när man läser artikeln. Kul att Timrå verkar vara en attraktiv förening och att tränare hör av sig själv.
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
Otto1:

Men den där beskrivningen låter ju som Modano rätt upp i dagen! : )
Kommentera