1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581244 inlägg · 6216 ämnen

Inlägg #1812973

Sv: Apropå nånting...
DJ Hemp: Tragiskt.
Sen Peter Andersson lipade i media har domarna bara dömt åt ett håll.
Tom Arto B sa att Mattias Tjärnqvist själv kommit undan tre utvisningar idag.
Inte en enda Malmö-utvisning idag. Ledsen att återigen konstatera att domarnivån är tragiskt låg. Och lag med snälla/sportsliga tränare typ Sam Hallam och Roger Forsberg får inget med sig från denna uselt fega och ynkliga yrkesgrupp som kallas elitdomare.
Känns som ett 80-tals Canada Cup i miniformat.
Fy fan vad less man blir.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå nånting...
RunarUp:

Du är från Växjö, inte sant? : )

Malmö blev felaktigt bortdömda i rond 2 och följaktligen var P Andersson ordentligt missnöjd med domarinsatsen. Vem skulle inte ha varit det? Om detta nu har påverkat domarkåren så att man dömt till Malmös fördel i de senaste två matcherna, då har vi i alla fall 2-2 på den fronten hittills. Rättvist så att det förslår, med andra ord.

Håller med om att S Hallam är en riktig gentleman och en bra förebild för hela tränarkåren. Han har också lett sitt Växjö till stordåd och framgångar de senaste åren. Det är uppriktigt sagt imponerande.

Den här matchserien är inte över ännu. Det finns lag som tidigare har vänt samma underläge, något som vi timråiter bittert har fått erfara. Jag tippar att Växjö tar en gruvlig revansch i Vida Arena och sedan är det upp till bevis för Malmö om man ska slåss om de ädla medaljerna eller inte.

Detta är min diplomatiska syn på saken och jag ser med stor förtjusning fram emot fortsättningen av det här äventyret.
Kommentera