1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

580616 inlägg · 6216 ämnen

Inlägg #1821847

Sv: Apropå nånting...
När det gäller att dra publik tror jag inte det konstant ska kretsa kring eller ursäktas för den sportsliga produkten ska hålla det ena eller andra måttet. Ser man på fotboll finns det fantastiska publiksnitt hos lag som i egenskap av sporten själv med dess serieupplägg inte har en realistisk chans att vinna något med stora delar av säsongen kvar, världen över. Någon jag länge förundrats över, se vad som händer så fort matcher inte betyder något i hockey, inte bara Timrå utan allmänt, publiken dräneras lika fort som de lär sig att kommande match/matcher inte kommer ge något nytt möjligt scenario.

Den stora boven är för mig i vilket fall självklart komforten av TV/webbsändningar. Hur Timrå IK gör det så komfortabelt, spännande och värt för dig att efter 16.00 bestämma dig för att fysiskt åka ut till Timrå, helst med vänner - oavsett - hur matchen kommer gå tycker jag mycket mer fokus kan ligga.

Bara en sådan sak som hockeybussarna tänkte jag ta upp, varför går de inte igen för överallt? Givetvis vill och ska inte Din Tur upprätthålla linjer som inte åks. Men därifrån verkar någon hopplöshet plötsligt infinna sig, varför agerar man inte? Vad gör man för att folk ska åka hockeybussarna? Den där patetiska statiska panoramaklippet där man sagt åt bussåkarna att sjunga "hockeybussen *klapp klapp klapp*" vet jag inte om den ens rullar på mediakuben längre men den är oavsett talande för hela engagemanget. Ponera att man klampade in med en aktionsplan om att göra hockeybussarna mer exponerade, attraktiva och uppseendeväckande. Din Tur skulle säkert ge rabbatt på annonsplatser och anlita montörerna själv!

Image and video hosting by TinyPic
Kommentera