1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

580667 inlägg · 6216 ämnen

Inlägg #1824018

Sv: Apropå nånting...
Rytter: ...jag röstar på att du var närmast...
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå nånting...
kulltorp:

Angående Freddan, han var ju på g till oss när vi skulle byta ut AJ. Visst att många var negativa till detta, men jag tror mycket handlar om hur han misslyckats som GM. Men för mig var det mer att han inte skulle in som ersättare till AJ eftersom det hade varit en rejäl chansning, man vill nog ha ett namn som är etablerat i en sådan situation.

Tittar man på meriterna så har han ju ändå varit med som assisterande när vi tog vårt guld, varit med och tagit guld med våra juniorer, sedan har han ju varit scout och sett väldigt mycket matcher.

Ni får ju en tränare med mycket erfarenhet, bra kontakter och en som kan och sett mycket hockey, och en tränare som förstår juniorer. Sedan är han nog väldigt motiverad för att bli huvudtränare för seniorer, detta är ju lite hans sista chans att gå tillbaka till tränaryrket, misslyckas han så får han nog lägga ner ambitionerna på att bli tränare högre upp.

Enda oron är ju egentligen hur han ska fungera som huvudtränare för seniorer, samt att det var länge sedan han var tränare i seniorhockey och hade huvudansvar.

Förstår er ifall ni tycker det är ett osexigt namn, men samtidigt kan han fungera bra i den satsning på unga spelare som ni gör. Blir spännande att följa.
Kommentera