1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581068 inlägg · 6216 ämnen

Inlägg #1831792

Sv: Apropå nånting...
JobbaPuck:
Skall rätt vara rätt kan inte Mora spela i SHL, såvida de inte bygger ny arena inom några år då. Panterns årsredovisning är reviderad och de uppfyller kraven per 30 april, som jag skrivit tidigare så tkr jag man kan nöja sig med det faktumet att de uppfyllde kraven. Visst klantigt men bestraffningen står inte i proportion till misstaget, man kan dessutom ifrågasätta det rimliga i att en årsredovisning skall vara klar en månad efter ett avslutat räkenskapsår. Nån bestraffning vore på sin plats, exv böter vilket man använder sig av i normala sammanhang.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå nånting...
Tarasov: Du säger det själv, Mora är inte där än så det är inte relevant.

Klantigt? Det är ju så oansvarigt att man baxnar. Dessutom är ursäkten som ges überlöjlig. Näe, de har haft all tid i världen. De var under kontrollår. Alla klubbar är medvetna om regelverket och dess konsekvenser eftersom de också står bakom det. Går överklagan igenom är nämnden inte värda att ta på allvar. Då kan klubbarna köra rena vilda västern och hänvisa till "Pantern-gate". Hur skulle det se ut?
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
...viktigare. Om Elias går som nr 9 i draften i natt som han tippas göra o inga draftval o skit görs... så hamnar han i Detroit.
Upplärd av Zäta... vore nåt det. Gå i konungens fotspår.
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
Tarasov: När vi nu snackar ekonomi, hur blir det med Örebro nu när de kommer gå med ganska stor förlust. Får de en andra chans eller hur funkar det?
Kommentera