1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

582257 inlägg · 6215 ämnen

Inlägg #1832776

Sv: Apropå nånting...
modomille: I jämförelse med fjolåret: Bättre målvaktspar, bredare backsida, jämnare forwardsuppsättning. Jag har sagt topp sex sen truppen spikades.

Tappen av Dahlén och EP var oundvikliga. De vi har fått in kan inte ersätta men Galló, Karlsson, Liljendahl och Zetterberg är riktigt bra pjäser på den här nivån och tillsammans med sparkapital som Johan Persson och Wedin så ska det nog kunna produceras en hel del framåt. Framförallt så tror jag på en spridning. Ifjol var det en kedja som gjorde det, i år kanske vi kan ha tre formationer som levererar. Nu har jag inte ens nämnt förstacentern. Lauritzen har fortfarande runt en poäng i snitt per match i kroppen.

Bland backarna har vi tappat Jens Westin, som dock ersatts rakt av genom Hampus Larsson. Enock är en intressant värvning, liksom Kinnvall. I de får vi in två pucktrygga rightare. Letten Ponomarenko kommer att bli en jobbig jävel att möta. Han ska vara stenhård och älska att tacklas. Att Molinder klivit ner känns tryggt. Hans förstapass är nåt vi kommer att ha nytta av i vinter. Kan sen en sån som Hardegård utvecklas vidare så har vi en bra päpä-back i honom. Det finns även en potentiell försvarsgeneral i Westlund. Håller han ihop så blir vi grymt starka nerifrån.

Målvaktssidan är sjukt spännande. Jag tror inte många utifrån vet hur bra Bratttström redan är och hur bra han kan bli. Det är ingen båsöppnare som Haukeland kommer att ha vid sin sida. Haukeland själv kommer att tillhöra toppen i HA och kan han hitta jämnheten, då...
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå nånting...
JobbaPuck: Wilhelm Westlund går ju till Vita Hästen?
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
Spännande att få se dom nya tröjorna på torsdag Ni missar väl inte ispremiären👍😎
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
JobbaPuck: Instämmer till fullo med ditt resonemang
Kommentera