1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581253 inlägg · 6216 ämnen

Inlägg #1833455

Sv: Apropå nånting...
DJ Hemp: Ja vad tror ni andra här inne på forumet att vi hamnar när grundserien avslutats? Jag säger att vi blir 6a
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå nånting...
JanneH:

Det finns så många faktorer som kan påverka den slutgiltiga placeringen. Dels har jag ingen vidare koll på övriga lag, dels vet man inte vad som händer under säsongen i form av t ex skador och förstärkningar och dels är det svårt att sia om hur det kommer att fungera med kemin m m i vårt eget lag.

Man vill ju vara någorlunda optimist, så jag tippar att vi hamnar minst lika högt upp i tabellen som Mr Madhawk siar om. På övre halvan med andra ord. 5:a, 6:a, 7:a någonstans i en jämn tabell. Sedan är det bara att hoppas att vi kan utmana längre fram i omgångarna i MHR än tidigare säsonger.

Nu garderade jag mig lite, men det är för att det känns så in i h-e omöjligt att tippa när man inte vet så mycket om förutsättningarna.
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
JanneH: Intrycket är att TIK fortsätter att arbeta systematiskt och bra. Samtidigt är det många föränderliga faktorer som påverkar utfallet, både gällande hur väl TIK och andra lag lyckas. Jag skulle säga topp åtta som utgångspunkt, därefter att Leksand är seriens starkaste lag, samt att jag tror att TIK blir minst lika bra som ifjol.
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
JanneH: Topp tre.
Kommentera