1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581066 inlägg · 6216 ämnen

Inlägg #1854058

Sv: Timrå IK - BIK Karlskoga 2017-11-26
Hassan: Oj oj oj.... Du anar inte hur mycket ett ledarskap påverkar ett lag....
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Timrå IK - BIK Karlskoga 2017-11-26
kulltorp: Oj oj oj..... jag har mina aningar om hur mycket ett ledarskap påverkar ett lag.

Om man istället ska försöka se lite rationellt på saker och ting och inte skrika efter tränarbyte direkt så är man ju såklart intresserad av vad i Anderssons ledarskap som enligt dig då inte håller måttet. Själv känner jag att jag inte har tillräckligt bra koll på den saken för att kunna uttala mig. Jag kan däremot erkänna att jag inför säsongen var tveksam, detta framförallt baserat på hans tidigare uppdrag.

Jag tycker självklart att viss kritik kan vara på sin plats emellanåt, speciellt om den är konkret och befogad. Kommer den dessutom med förslag på hur man kan förbättra eller förändra så är det ännu bättre. I matchsituation så kan man givetvis få häva ur sig både det ena och det andra, det hör till som både spelare, tränare (Wessner, korkat men förståeligt) och supporter.

Sedan vet jag inte vad ni andra hade för förväntningar på säsongen. Jag tycker att svackan började i och med omgång 16, borta mot Almtuna (trots att det blev seger mot Tingsryd hemma matchen efter). Då hade Timrå ett poängsnitt som på 52 omgångar gett 118 poäng. Detta kanske vissa supportrar förväntar sig att vi ska sluta på om man väger in spelarmaterial, ekonomi, publik, sponsorer osv. I min värld är det dock inte realistiskt.

I dagsläget har vi 40 poäng på 21 matcher, det ger oss 99 poäng efter 52 omgångar. Slutar vi på 99 poäng kommer jag vara riktigt nöjd med grundserien. Är det realistiskt att inför säsongen sikta på 99 poäng om man väger in spelarmaterial, ekonomi, publik, sponsorer osv. Jag vet inte, kanske, jag tycker dock att den poängskörden skulle vara riktigt bra med de förutsättningar vi har.

Vi är dock inne i en svacka som vi måste komma ur, där tror jag vi alla är överens. Hur vi ska göra det är väl där åsikterna går isär. Jag respekterar allas idéer, allt från att skälla som en bannhund så fort nån slår en icing till att smeka medhårs och släta över oavsett prestation, alla stöttar på sitt sätt.

Slutar man stötta tappar man dock min respekt direkt.
Kommentera