1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

582313 inlägg · 6215 ämnen

Inlägg #1860186

Sv: Apropå nånting...
Att vinna 4 matcher mot ett SHL-motstånd med detta spelet kan bli förjävla svårt, det som Leksand gjorde händer nog kanske 1 gång per 100:de år möjligen, helt jävla utspelade men ändå hade kontroll på sitt sätt och kan äta sig in i matcherna, nu tror inte jag att det kommer bli en sån stor klass-skillnad i ett kval mellan Timrå och Rögle/Karlskrona heller men det är stor skillnad på 1an i AS och 13/14 i SHL hur man än vrider och vänder på det. Hoppas att SHL-laget man möter har många sjuka/skadade och är i en svacka där allt går emot dem när vi möter dem, (eventuellt). Snackar enbart såhär då vi ligger 1a, det är vi värda.

Det jag tror är om vi lirar SHL 18/19, då kommer vi bli kvar där riktigt länge, om inte för alltid då glappet blir riktigt stort mellan ligorna. Att gå upp nu är isåfall helt sjukt, gå upp precis då glappet ökar nåt enormt, som att få den sista biljetten till en finalmatch, flyt kallas det.

Att möta näst sista laget i SHL kan vara bättre, dem har inte hunnit förbereda sig som lag 14, eller kanske inte alls börjat scoutat Allsvenska topplagen som lag 14 garanterat har gjort en bra stund innan.

Ta t.ex Modo, hade dem hunnit scouta Allsvenska lagen lika länge som Karlskrona hade dem troligen inte ramlat ner, hade dem vetat flera veckor innan att det är Leksand man ska möta så blir det ju såklart en helt annan femma självklart, så enkelt ska det ju inte vara heller.

Ska erkänna att det var skitgött att se Modo lida den 1a april, främst pga Modo-vänner som var så fruktansvärt kaxiga innan matchserien, tog Leksand som en lek typ! Payback Time!

Vad tror ni? Kan Timrå rå på ett SHL-lag och återfinnas i SHL till 18/19?
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå nånting...
Rikky: Nej,inget lag i allsvenskan har råd att gå ej heller kapaciteten på spelare !
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
Rikky: Javisst är det ett orättvist system. Som du säger var Klaskrona helt klart en klass under Modo det året Modo åkte ner men dom kunde förbereda sig bättre än både Modo och kvallagen från allsvenskan, liksom en bonus för att vara drypsist. Hur f@# kan man ha ett sådant system?? Näe, sista laget i SHL ska ut utan prut.
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
Rikky: Om de spelar som under första och tredje igår så tror jag absolut att vi har en chans.
Framför allt eftersom att det verkar vara väldigt svårt att göra mål på Timrå i år.
Men även tack vare moralen som verkar finnas i laget. Det var länge sedan jag såg TIK vända så många matcher.
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
Rikky: hm. Tycket det är svårt att spekulera i när hälften av serien är kvar att spela. Jag tänker bara att det vore roligt om Timrå IK får spela avgörande kvalmatcher med mycket publik.
Kommentera