1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581722 inlägg · 6215 ämnen

Inlägg #1860664

Sv: Apropå nånting...
Rikky: varför tror du att SHL alena står bakom nuvarande kvalsystem? Ledningen för HA har ju varit med att ta fram detta system,bland annat är den Allsvenska finalen helt HAs påfund.
Den som gastar SHL hockeymördare är helt fel ute anser jag och jag blir jävligt less när jag hör klackarna skandera dravlet i Fjällräven center.

Annars är min önskan 16 lag i SHL och 16 i HA (eventuellt mindre om underlag ej finns för 16 HA lag) direkt upp och nedflyttning av 1 lag samt 1 plats som det kvalas om.

Kritiken skall riktas helt mot hockeyförbundet som är de som beslutar dels om utbildningsbidragens storlek och om spelsystemens utformning.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå nånting...
Svensk ishockey står inför ett vägskäl. Valet står mellan fria tyglar för kvartalskommersiella intresseorganisationen SHL eller att Svenska Ishockeyförbundet tar sitt ansvar för svensk ishockeys framtid.

Alla intäkter till några få redan rika? Astronomiska skillnader med en i praktiken stängd högstaliga? Utdöende verksamheter bortom SHL och sakta men säkert en svagare och svagare elit?

Svensk ishockeys intäkter behöver investeras i svensk ishockey för bästa möjliga bredd, starkast möjliga föreningar och bästa möjliga herr- och damelit. Upp- och nedflyttning ska styras av sportslig förmåga och inte kvävas av en gigantisk ekonomisk snedfördelning. När drömmen får leva får svensk ishockey kraft att bli starkare och starkare.

Svenska Ishockeyförbundet uppmanas härmed att återta kontrollen över svensk ishockey och rädda sportens framtid.

Rädda svensk hockey - fördela rättvist!
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
GOTT NYTT ÅR alla rödvita hockeyjävlar runt om i landet!
Nu kör vi järnet de sista timmarna i år!
Hösten 2018 spelar vi i SHL 🎉👍👊💪👏🎉
Kommentera