1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581235 inlägg · 6216 ämnen

Inlägg #1861209

Sv: Södertälje SK - Timrå IK 2018-01-03
sargad: tycker bilden av Dahlén kan nyanseras lite. Tabellmässigt, om han skulle lämna nu, så står vi väl på +/- 0? Går ju bara att spekulera i var vi hade varit utan honom. Kanske hade vi varit dyngsist, kanske hade nån/några andra gjort poängen som han hittills tillfört? Där och då, innan han kom, så räckte det för att leda serien iaf. Sen har jag aldrig påstått att Dahlén vill Timrå eller laget något illa, självklart vill han bidra. Är dock, som sagt, inte säker på att klubben kan hantera det på rätt sätt. En spelare som tar omöjliga slagskott ur dåliga vinklar istället för att spela lagkompisarna har endera fått fel direktiv eller inga direktiv alls.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Södertälje SK - Timrå IK 2018-01-03
Olle: Mkt bra skrivet.
Man kan ännu enklare säga att "LAGET Timrå IK" blev "Dahlén show" när han kom in.
Detta kunde ske i kombination med tränarnas svaga ledarskap, man lyckades inte hålla i tyglarna och det gick överstyr. Konsekvensen är att oavsett vad ngn av de andra i laget presterar så är allt fokus på Dahlén i medier mm. Han får 99procent av all medietid. Då ska ni veta att alla hockeyspelare är måna om att synas för att kunna öka sitt marknadsvärde. Lavoias inträde gjorde inte saken bättre.

Detta hade kunnat vara SÅ mkt bättre men ledarskapet kunde inte hantera situationen tyvärr.
Och om vi ska vara ärliga med Dahlén, så har han, trots sina poäng, inte direkt visat varken SHL eller NHL klass de sista 10 matcherna. Vad beror det på kan man fråga sig? En spelare som haussats som han, borde man väl kunna förvänta sig mer av kan jag tycka.

Bara mina personliga tankar. Älskar Timrå och Dahlén såklart.
Kommentera