1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

582347 inlägg · 6215 ämnen

Inlägg #1865893

Sv: Apropå nånting...
hubbenorlen: Både H/O och P/D behöver lägga på sig minst 7-8kg muskler dom väger lite lätt ibland men skillsen finns hos alla fyra som räcker hur långt som helst!
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå nånting...
JonteD:
Helt klart har D skillsen, har en känsla av att D kommer att stanna i Timrå en säsong till oavsett om ni går upp eller inte...
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
Positivt:

Efter mitt mail till TV4/Sportkanalen har de nu visat två TIK-matcher på kort tid. Den mot Leksand och gårdagens mot Björklöven. Sköna segrar i båda två. Tror faktiskt att mitt mail har gjort en viss skillnad. Toppen i så fall.

Negativt:

Någon s k moderator tar sig friheten att helt godtyckligt radera inlägg som är fullständigt oförargliga. Ännu värre är att man kan bli avstängd upp till en hel vecka. En utfrysning som minst sagt överträffar det mesta.

Har länge övervägt att ta farväl av Hockeysnack för gott och detta är enbart beroende på denne censurglada moderator. Efter att ha skrivit på diverse TIK-forum i mer än 20 år är det bara att konstatera att det inte alls är lika roligt längre.

T ex Modano verkar redan ha tagit sitt pick och pack och försvunnit härifrån eller så har han förärats en livstidsavstängning.
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
Faan att Pantern skulle vinna.. Som många andra här inne vill jag absolut inte möta dem i en eventuell final. Hellre Leksand, fan till och med hellre AIK....Att Pantern slåss i toppen är dessutom ett hån mot svensk ishockey. Vad är deras publiksnitt? 450? Ett farmarlag som lånar sig till framgång, vidrigt. På det har vi extremt svårt mot dem också...Om de skulle förstöra vår eventuella chans att nå SHL kommer jag fan bli galen.
Kommentera