1150x200-x1KZdWv1.jpg

Timrå IK

509063 inlägg · 6206 ämnen

Inlägg #1866828

Sv: IF Troja/Ljungby - Timrå IK 2018-01-29
Det blir ingen final. Snart tappar vi målvakten och en hel kedja (Gallo, Hållander och Olofsson) som bidrar med såväl poäng som energi. Vi hade behövt ett rejält försprång. Nu när Leksand spetsat till det rejält så kommer vi att bli inblandade i kampen om andra platsen. I de tre sista omgångarna möter vi Löven, Mådå och Leksand som grädde på laxen, och då har jag inte glömt den här veckan med pånyttfödda hästar på onsdag och djävulskpantrar på fredag.

Det är våra poängspelare (läs: Dahlén och Lavoie) som får ta på sig de här två poängförlusterna. Det är nu när de skulle ha varit som bäst som de istället har brunat ner sig fullständigt. De förstör mer än vad de bidrar. Spelet i päpä ser ut som skit där de bara söker varandra och deras pisstraffar ska vi inte ens tala om.

Såg Nubben nyss på Preem i Haga. Han har inget hår kvar.
+1
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: IF Troja/Ljungby - Timrå IK 2018-01-29
JobbaPuck: Det gick ganska bra mot Modo, Löven och Leksand sist det begav sig: 9/9 poäng om jag inte har fel. :)
Kommentera

Sv: IF Troja/Ljungby - Timrå IK 2018-01-29
JobbaPuck:

Lite väl mycket svartmålning av dig kan jag tycka. Klart att även vi torskar ibland och det är väl bättre att så sker mot lagen på undre tabellhalvan i så fall.

Ett onödigt angrepp på en annan skribent där tidigare, men jag antar att du känner en viss frustration över att vi inte vann den här gången.

Preem i Haga. Nära radiohuset. Välbekanta gamla jaktmarker för en annan. Har dock aldrig sett ”Nubben” någon annanstans än i vår trevliga arena. Har han rakat bort sitt resterande hår då eller? Det skulle jag ha gjort i samma situation.
+3
Kommentera