1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581723 inlägg · 6215 ämnen

Inlägg #1867406

Sv: HC Vita Hästen - Timrå IK 2018-01-31
En sekvens jag stör mig på nå fruktansvärt, är när Hardegård får jordens skottläge i slottet, laddar länge.. och skjuter.. mitt i magen! Samtidigt som Boyce står och knackar med klubban helt fri på bortre stolpen, en pass hade gett öppet mål, men nej. Man ser Boyans frustration efter.

Jag vet, lätt att uttala sig när man sitter i tv soffan, men ändå, tycker det ser så uppenbart ut, men nej.
Låst ämne

Svarskommentarer

Sv: HC Vita Hästen - Timrå IK 2018-01-31
palleparling: håller med dig om den situationen, hardegård kan enkelt lägga över till boyce så är det mål. Å andra sidan är det väl ganska signifikativt för ett lag som har noll självförtroende i offensiv zon. Men om lagets ledande poängplockare kan åka och skjuta slagskott från blå, diverse omöjliga vinklar och aldrig passa pucken, ja då kan väl hardegård smälla lite plexi också?

För övrigt förstår jag inte logiken hos vissa här inne. Vi ska lyfta på hatten till Troja när vi förlorar borta och dom ligger 12:a men när vi förlorar borta mot hästen (som ligger 10:a och har fyra pinnar upp till slutspelsplats) då är det katastrof och vi ska skämmas? Om två omgångar kanske vi har förlorat förstaplatsen men vad fan gör det, om fyra omgångar har vi kanske tagit tillbaka den igen? Det är en snortight serie, ska man sörja något så är det faktumet att vi aldrig kan rubba ett SHL-lag i år heller, inte att vi torskar mot hästen.
Låst ämne

Sv: HC Vita Hästen - Timrå IK 2018-01-31
palleparling: Tänkte också på den situationen. Tycker det är ett tecken på att vi inte kan hantera det mentala och vara kalla nog att våga spela. Allt blir ivrigt och skiter sig fullständigt istället. Var det inte i år vi skulle lära oss av fjolåret? Just nu är mitt tips att vi hamnar på plats 4 eller 5,tyvärr. Alldeles för uselt mot dessa lag. Denna förlust har fan tagit hårdast på mig av alla förluster i år, vi hade chansen mot troja men tog den inte och sedan går vi ut och spelar ännu sämre mot hästen...kastar bort en chans vi kanske aldrig mer kommer få tillbaka.... Uselt!!!!
Låst ämne