1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

582268 inlägg · 6215 ämnen

Inlägg #1869653

Sv: Apropå nånting...
Sputnik: Håller med i mycket men samtidigt så tror jag intresset kommer att sjunka om vi inte går upp i år. Vi hade ett bra år förra året men stöp, och det här är lite av ett revansch år. Klubben sa 2016 att vi ska vara i Shl 2020 och det är bara 2 år kvar, Det skulle innebära en enorm press, en press som man inte riktigt har i år. Sen försvinner Dahlén och Haukeland och dom spelarna går aldrig att ersätta. Brattström är bra och kommer bli ett namn för framtiden men han kommer inte vara lika stabil som Hauke är redan nästa år. sen kommer året som man sagt att man ska vara i Shl och då är det ett misslyckande och då blir det väldigt svårt att resa sig, publik och sponsorer har tröttnat och talangerna letar sig till andra klubbar och då är allting förstört.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå nånting...
hockeyärnice: Frycklund till Modo..en spelare som jag gärna hade sett i Timrå.
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
hockeyärnice: Äh, jag vet inte om jag håller med i det där alls. Vi kommer ha ett minst lika starkt lag nästa år, sannolikt ännu starkare. Brattström kommer vara en av seriens absolut bästa målvakter, han är det redan nu.

Intresset bland gemene man var redan nere på noll efter fjolåret, det var då vi verkligen skulle ta STORA kliv. Den här säsongen skulle egentligen ha blivit en mellansäsong, vi tappade ju i stort sett allt av värde. Mattsson, Westin, Mattias Nilsson, Dahlén, Elias, Lööke. Lauritzen går sedan sönder direkt på försäsongen. Sen fyllde Nubben tills i år på med flertalet spelare som kom från en högre nivå men som var i behov av att spela med ett större ansvar och med mer istid och därigenom absolut inte har några problem med att kliva nedåt i systemet, det fungerar uppenbarligen väldigt bra. Inflödet av den sortens spelare kommer definitivt inte att avstanna, jag kan tänka mig att de listor Nubben får från agenterna bara blir längre och längre.

Så: det här är absolut ingen sistachans. Det är inte direkt så att det långsiktiga projektet Timrå IK skulle gå i mål i år, precis som du skrev så har man siktat mot 2020. Rent sportsligt jobbar vi otroligt bra, sen fattar man ingenting av allt runtomkring. Det är helt obegripligt hur vi kan vara så fruktansvärt dåliga på att jobba med marknadsföring av produkten, år efter år. Man kunde tro att 13000 följare på Facebook vore ett enkelt utgångsläge men det är det tydligen inte. Istället hanterar man mediet HEMSIDA som om det är den enda väg det går att kommunicera via idag, som vore det 2001. Vi är en (1!) lyckad rekrytering på marknadssidan från ett publiksnitt på åtminstone 3300 pers. Vi slarvar bort det fullständigt så jag förstår att man rent organisatoriskt inte alls känner sig redo.
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
hockeyärnice: Kan ju alltid hoppas att ryktet om Lander stämmer, att han sagt att han kommer om nån säsong. Då blir vi verkligen att räkna med. Sättet han ledde Timrå redan som pojkspoling glömmer man aldrig. Tjurskalle deluxe på den grabben! Sen ett megastort Timråhjärta på det! 💪
Kommentera