1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581464 inlägg · 6216 ämnen

Inlägg #1870002

Sv: Apropå nånting...
hockeyärnice: Äh, jag vet inte om jag håller med i det där alls. Vi kommer ha ett minst lika starkt lag nästa år, sannolikt ännu starkare. Brattström kommer vara en av seriens absolut bästa målvakter, han är det redan nu.

Intresset bland gemene man var redan nere på noll efter fjolåret, det var då vi verkligen skulle ta STORA kliv. Den här säsongen skulle egentligen ha blivit en mellansäsong, vi tappade ju i stort sett allt av värde. Mattsson, Westin, Mattias Nilsson, Dahlén, Elias, Lööke. Lauritzen går sedan sönder direkt på försäsongen. Sen fyllde Nubben tills i år på med flertalet spelare som kom från en högre nivå men som var i behov av att spela med ett större ansvar och med mer istid och därigenom absolut inte har några problem med att kliva nedåt i systemet, det fungerar uppenbarligen väldigt bra. Inflödet av den sortens spelare kommer definitivt inte att avstanna, jag kan tänka mig att de listor Nubben får från agenterna bara blir längre och längre.

Så: det här är absolut ingen sistachans. Det är inte direkt så att det långsiktiga projektet Timrå IK skulle gå i mål i år, precis som du skrev så har man siktat mot 2020. Rent sportsligt jobbar vi otroligt bra, sen fattar man ingenting av allt runtomkring. Det är helt obegripligt hur vi kan vara så fruktansvärt dåliga på att jobba med marknadsföring av produkten, år efter år. Man kunde tro att 13000 följare på Facebook vore ett enkelt utgångsläge men det är det tydligen inte. Istället hanterar man mediet HEMSIDA som om det är den enda väg det går att kommunicera via idag, som vore det 2001. Vi är en (1!) lyckad rekrytering på marknadssidan från ett publiksnitt på åtminstone 3300 pers. Vi slarvar bort det fullständigt så jag förstår att man rent organisatoriskt inte alls känner sig redo.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå nånting...
Knylan: 100 procent gillas
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
Knylan: Bullseye. Det nyförvärv du skriver om är viktigare än något annat tycker jag. Vi blöder just nu.
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
Knylan: Ord! Precis så. Precis så.
Kommentera