1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

577878 inlägg · 6216 ämnen

Inlägg #1876070

Sv: Leksands IF - Timrå IK 2018-03-02
Raggaren Putte: Jag står fast vid min åsikt om att Olofsson ser helt under isen ut, nästintill ointresserad och orkar inte göra jobbet, sjabblar med puck och gör markeringsmissar.

Men anledningen till detta anser jag grunda sig i att han fått för stort ansvar i år och är helt slutkörd, det är mycket press att axla en förstacenter-roll i hans ålder. Med det sagt tycker jag han ska få vila sig i form de avslutande matcherna och min kritik har mest grundat sig i att han fått fortsatt samma roll trots att han uppenbarligen är helt slutkörd, när det finns andra som arbetar och spelar bättre som kunnat tagit hans position tills han är 100% redo att bidra igen.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Leksands IF - Timrå IK 2018-03-02
Heisenberg: Först, så är du en som brukar vara nyanserad och det har framgått tydligt att du snarare är kritisk mot Freddans matchning än mot Olofsson som spelare.

Men jag skulle inte säga att han ser ointresserad ut utan att han verkligen försöker men att det har låst sig. Samtidigt vet jag hur han såg ut i början av säsongen där han var riktigt bra och såg bättre ut än Hållander som sedan växte till sig.

Man kan så klart då tycka att han ska neråt i hierarkin och harva med Lill-Challe och grabbarna. Jag tror dock att Freddan tänker utifrån perspektivet att Olofsson (och Hållander) kommer att vara två av de viktigaste toppspelarna de närmsta åren om de blir kvar och därför vill ha honom i en typ lärlingsroll tillsammans med Dahlen istället för att låta honom harva mindre än 10 minuter/match i en fjärdekedja.

Rätt eller fel, svårt att säga, men det finns i alla fall flera perspektiv att se det hela ifrån.
Kommentera

Sv: Leksands IF - Timrå IK 2018-03-02
Heisenberg: underbart !! Kraftigt plus på LIF under säsongen och hemmafördel.

Intressant i SHL också att KHK ser ut att ha vaknat till liv igen.
Kommentera