1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

582715 inlägg · 6215 ämnen

Inlägg #1877399

Sv: Apropå nånting...
DJ Hemp: Frågan var alltså "Vilket lag vinner hockeyallsvenska finalen mellan Timrå och Leksand?"

MATS WENNERHOLM
– Leksand. Timrå är hockeyallsvenskans stora sensation och det lag som överraskat mig mest. De har gjort ett fantastiskt jobb från sportchefen Kent "Nubben" Norberg, till tränaren Fredrik Andersson till alla de unga spelarna. Men jag tror att Leksands nya köpelag har mer rutin och spets i bäst av fem.

TOMAS ROS
– Jag skrev Leksand i fredags och håller fast vid det. Det är youngguns från Medelpad mot tysk perfektion i Leksand. Rutin och erfarenhet avgör.

HANS ABRAHAMSSON
– Timrå. Leksand har kanske lite mer spets, men Timrå har jobbat ihop det laget och gruppen under en hel säsong och det tror jag fäller utslag.

EMIL K LAGNELIUS
– Leksand är förvisso på uppåtgående efter att Müller och Pietta kommit in, men jag tror ändå att Timrå tar det. Laget verkar vara en jäkla maskin, plus att man har två bra målvakter.

MARCUS LEIFBY
– Frisk och fulltränad ungdom från Timrå jagar ära, berömmelse och segrar – och segrar. Kanske till och med i tre raka.

LINUS NORBERG
– Leksand. Jag har hela tiden tippat mot Leksand genom åren och har alltid haft fel. Därför säger jag att Leksand vinner, eftersom jag egentligen tror på Timrå, och då kanske jag kan få rätt i min tro för en gång skull?
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå nånting...
Mickra: Går noll, ett eller två lag upp i SHL?

– Jag som är kvalserie-nostalgiker, hatar nymodigheter, och cyniskt ser en i princip stängd liga om fem år när tv-avtalet gett utslag borde ju av ren uppgivenhet tippa noll. Men eftersom tv-avtalet inte har börjat gälla än och bottenlagen i SHL ser risiga ut dammar jag till med ett skrälltips: Timrå och Modo går upp!

Visst var det så Linus Norberg skrev? :P
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
Mickra:

Tusen tack för din ”copy and paste”! Nu ska jag läsa också. 🙂
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
Mickra: Sanny Lindström kan ni lägga till i skaran som tror på Timrå med.
Kommentera