1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

583221 inlägg · 6215 ämnen

Inlägg #1881282

Sv: Apropå nånting...
KHK är ett lag som ska besegras, vi får inte glömma det.

Han, Kolan kan vi sluta lägga fokus på honom, hur långsinta ska vi vara?
Viktigt att vi tillsamman med laget har rätt fokus och pratar om rätt förberedelser etc. För mycket fokus på specifikt en individ i ett annat lag anser jag vi inte ska behöva diskuteras, speciellt inte en som verkar gått in under skinnet på många här, för en herrans massa år sedan.

Det är en ny tid nu!

Kolan diskussion slutar här!😃
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå nånting...
lungan: Visst, vi kan ignorera Kolan nu, men samtidigt är det att lura sig själv. Om drygt en vecka så kommer han att poppa upp igen som en ond ande i vårt medvetande här på forumet.

Han är en symbol för vad som står mellan oss och den plats som vi anser oss förtjäna. Dessutom är han en påminnelse av åren när det på allvar började att rasa. Det är inte som person han primärt kommer att vara i centrum utan utifrån sitt symboliska värde.

Han är vår nemesis som måste dräpas för att vi åter ska få känna friheten. Vår oundvikliga uppgörelse med det förflutna om man så vill.
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
lungan: Absolut! Ämnet är utnött.

Hur ligger det egentligen till med spelare nästa sässe? Nubben sa ju att nån/några är klara för spel annorstädes. Tror ni att någon mer än Hauke o Jonte är definitivt förlorade?
Kommentera