1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

582047 inlägg · 6215 ämnen

Inlägg #1881730

Sv: Apropå nånting...
Raggaren Putte: Kolan bara symbolvärde? Inte i min värld. Killen som gick ut i media och snackade skit om klubben som han dränerade på pengar samtidigt som han var ett sportsligt sänke för laget. Jag brukar inte förorda att skada spelare men i hans fall gör jag ett undantag. Den förste att bentackla honom ur den här serien har min eviga respekt. KHK’s emblem passar kolan perfekt, en jävla kackerlacka som frodas i misär.

Jag klagade på leksingar som ville skada Dahlén men det här är inte samma sak.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå nånting...
Olle: Hahaha! På tal om Leksandsfans så får ni kolla in den här. No words.... 🤔🤔
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
Olle: Skada inte Kolan. Låt honom spela mycket.

Men för att vara ärlig, jag har inte sett mycket KHK men var på en match mot DIF på Hovet. Tjockisen såg seg ut och hängde med huvudet när de hamnade i underläge. Man kände igen honom kan man säga. Men det Karlsson kan och gör bra var fina förstapass. Snabba, hårda öppnade pass till rätt spelare med fart. Var varsam på det när vi förlorar puck. Men i försvaret såg han sådär ut.
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
Olle: Nu skrev jag iofs inte att Kolan "bara" är av symbolvärde, men utifrån att det är 7 år sedan han var i Timrå och att det knappast är nån annan än möjligtvis Boyce som kan ha någon personlig relation till honom av de nuvarande spelarna, så är han nog numera mest att betrakta som en symbolisk retroaktiv slasktratt för den frustration som fansen upplevde under nedgångsåren i Elitserien.
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
Olle: skada behövs inte, tipsa Gallo om att slänga in en estrella påse i båset bara så har han fullt upp
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
Att SSK skulle vinna Sluspelserien måste göra ont för Modo, då det är laget som tog deras plats.
Kommentera