1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581116 inlägg · 6216 ämnen

Inlägg #1884902

Sv: SHL-kval Timrå IK - Karlskrona
Jag som pessimist anser att många här inne är för positiva. "Vi kommer garanterat vinna" "nästa år i SHL" och bla bla bla.. För varje sådant inlägg känns det lite mer som att det kommer gå åt helvete mot Karlskrona... Det är livsfarligt beteende här inne! Har vi inte lärt oss något? Vart har ödmjukheten tagit vägen?

Obehagligt.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: SHL-kval Timrå IK - Karlskrona
Heisenberg: fuck ödmjukheten nu. ! Nu då vi äntligen har chansen ska vi fan inte vika ner oss mentalt och tänka i negativa banor. Vad har vi att förlora?? Nää ut och kör Timrå. Går det så går det.! Och jag tror Timrå tar det här faktiskt. Hela laget kommer steppa upp minst 2 snäpp. Imorgon vet vi mer.! Kööööör så det ryker TIK.
Kommentera

Sv: SHL-kval Timrå IK - Karlskrona
Heisenberg: Jag tror att vi möjligen kan ha lite naiva förväntningar på vår fart kontra KHK:s. Skillnaden i tempo mellan serierna är nog större än många av oss vill tro.
Kommentera

Sv: SHL-kval Timrå IK - Karlskrona
Heisenberg: kan bara instämma. Många har lagt upp för en riktig smash känns det som. Leksand spelade ett spel som passade oss perfekt, vi behövde bara styra ut och kontra medan leksandsspelarna surade för att inte dom också fick göra mål på sina anfall.

Leksands spel mot oss kan liknas vid en 8-årig lillebrorsa som stapplar fram i full fart och ska tackla storebror men åker in i betongvägg och börjar lipa. Så folk verkar tro att det kommer se likadant ut mot KHK men Leksands och Timrås resa genom HA denna säsong har gått ut på att slå, i mångt och mycket, amatörmotstånd. KHK har ”tränat” hela säsongen mot Sveriges bästa hockeylag. Så håll i hatten alla ni som börjat planera in bortamatcher mot Brynäs och Djurgården. Man ska glädjas över att vi har chansen och att vi gjort en bra säsong med förmodat gott ekonomiskt resultat men man kanske inte ska ställa ut skridskorna och korka upp champagnen riktigt än.
Kommentera

Sv: SHL-kval Timrå IK - Karlskrona
Heisenberg: Hear...hear. Tagelskjorta på.
Kommentera