1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581717 inlägg · 6215 ämnen

Inlägg #1884908

Sv: SHL-kval Timrå IK - Karlskrona
Heisenberg: kan bara instämma. Många har lagt upp för en riktig smash känns det som. Leksand spelade ett spel som passade oss perfekt, vi behövde bara styra ut och kontra medan leksandsspelarna surade för att inte dom också fick göra mål på sina anfall.

Leksands spel mot oss kan liknas vid en 8-årig lillebrorsa som stapplar fram i full fart och ska tackla storebror men åker in i betongvägg och börjar lipa. Så folk verkar tro att det kommer se likadant ut mot KHK men Leksands och Timrås resa genom HA denna säsong har gått ut på att slå, i mångt och mycket, amatörmotstånd. KHK har ”tränat” hela säsongen mot Sveriges bästa hockeylag. Så håll i hatten alla ni som börjat planera in bortamatcher mot Brynäs och Djurgården. Man ska glädjas över att vi har chansen och att vi gjort en bra säsong med förmodat gott ekonomiskt resultat men man kanske inte ska ställa ut skridskorna och korka upp champagnen riktigt än.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: SHL-kval Timrå IK - Karlskrona
Olle: Ni har så många teorier om hur den här matchserien kommer att sluta, med analyser och jämförelser mellan lag och serier.
Gjorda mål. Insläppta mål. Energi. Psykologi.
Själv är jag helt blank.
Jag har ingen som helst jävla aning om vad som händer i morgon.
Vi kan vinna med 7-0 eller förlora med 7-0.
Jag pallar inte ens att tänka på det.
Det enda jag vet är att jag måste vara full för att klara av det.
Kommentera

Sv: SHL-kval Timrå IK - Karlskrona
Olle: håller med dig till 100%tror dock att det tar stopp nu men är helt nöjd över vad dom har gjort
Kommentera