1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581998 inlägg · 6215 ämnen

Inlägg #1885397

Sv: SHL-kval Timrå IK - Karlskrona
Mappe: Angående växlar, så hoppas jag verkligen vi har fler. Förstakedjan som länge visat hög SHL-klass med många mål, skapade ingenting (bortsett från Komareks friläge). Vet inte om det berodde på er, eller ringrostighet. Istället blev det högoddsare som gjorde målen. En fjärdelinare som knappt fått spela i serien avgör och var dessutom en av våra bättre igår. Mest på grund av att han körde 110% hela tiden.
Jag får "AIK-vibbar" av matchen...vi hade extremt jobbigt första matchen, men lyckades vinna pga av Honken. Det var i o f s mkt värre den gången, då AIK skapade mkt. Igår behövde knappast Honken storspela, då det var en väldigt chansfattig tillställning.
Hur som helst...den gången tog vi sedan över mer och mer för varje match och i sista matchen var AIK chanslösa. Med varje seger, släpper oken på axlarna...för vår del hoppas jag på samma scenario. Ni hoppas givetvis annat ;)
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: SHL-kval Timrå IK - Karlskrona
KHK-callahan: sen är väl hockeyintresset i Blekinge jättestort men hyperlokalt. Har släkt därnere som är extremt hockeyintresserade men eftersom de är Goisare skulle de aldrig åka på KHK-match. Bodde själv på Ronneby Brunn inatt innan jag åkte norrut, pratade med en kille som jobbade där och han hatade KHK, bara KRIF som gäller. Hörde att försök med hockeybuss från Ronneby lades ner snabbt. Vi har ju haft kass uppslutning i motgång och gränsar mot Modo- och Brynäsland men vi har ändå en region bakom oss. södra Ångermanland, norra Hälsingland och Jämtland har många Tikare. Klart publikpotentialen är större. Vi har ju till och med trönder från Norge som kommer till matcherna ibland. De som åker längst till era matcher kommer väl från Jämjö?
Kommentera

Sv: SHL-kval Timrå IK - Karlskrona
KHK-callahan: Du är en trevlig supporterbekantskap härinne. Nån koll på ifall det kommer upp många ur era led i morgon?
Kommentera