1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

582038 inlägg · 6215 ämnen

Inlägg #1885461

Sv: SHL-kval Timrå IK - Karlskrona
KHK-callahan: sen är väl hockeyintresset i Blekinge jättestort men hyperlokalt. Har släkt därnere som är extremt hockeyintresserade men eftersom de är Goisare skulle de aldrig åka på KHK-match. Bodde själv på Ronneby Brunn inatt innan jag åkte norrut, pratade med en kille som jobbade där och han hatade KHK, bara KRIF som gäller. Hörde att försök med hockeybuss från Ronneby lades ner snabbt. Vi har ju haft kass uppslutning i motgång och gränsar mot Modo- och Brynäsland men vi har ändå en region bakom oss. södra Ångermanland, norra Hälsingland och Jämtland har många Tikare. Klart publikpotentialen är större. Vi har ju till och med trönder från Norge som kommer till matcherna ibland. De som åker längst till era matcher kommer väl från Jämjö?
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: SHL-kval Timrå IK - Karlskrona
El Maco: Klockrent inlägg! Vi har noll upptagningsområde. Alla Blekingeklubbars fans hatar varandra. Drömmen har ju varit från ledningen, att bli hela Blekinges lag, men de gamla traditionerna gör det nästan omöjligt. Rivaliteten har varit mördande och vi är en anledning att Olofström rasat ihop. De försökte konkurrera, tills de var utfattiga och rasade ihop. Mörrum ramlade ner också. De har i mycket varit beroende av derbyn och hettan vi skapade för några år sedan.
Går vi norrut i regionen, så har vi Tingsryd...och de hatar oss nästan lika mycket som Växjö... :D
Kommentera

Sv: SHL-kval Timrå IK - Karlskrona
El Maco: ...så jag har stor respekt för hockeyintresset i halvstora Karlskrona. Men utanför kommunen ger ni inte så mycket krusningar på vattnet.
Kommentera