1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581660 inlägg · 6215 ämnen

Inlägg #1889945

Sv: SHL-kval Timrå IK - Karlskrona
Morgonen har ägnats åt eftertanke och försök att logiskt resonera sig fram till en självbevarelsedrift och ett sätt att överleva kvällens batalj med förståndet i behåll. Kom i alla fall fram till följande och delar med mig av mitt "Antabus" om det kan hjälpa någon annan.

Vi gör allt rätt.
Vi gör verkligen allt rätt i lagbygget och klubbygget just nu.
Vi bygger rätt från grunden och har inte fuskat med en enda spik i uppbyggnaden av detta.
Jag tror inte att detta är Now or never, som det kanske kan kännas. Generellt sett blir det aldrig bra när någon "halkar upp" i eliten, vare sig de heter Oddevold, Ljungskile, Väsby, Karlskrona eller någonting annat. Det är genom att långsiktigt bygga en organisation och ett lag underifrån som man bygger en plattform som ger 15 säsonger i högsta ligan. Inte genom en lyckträff ett år eller att några enskilda spelare får en lidelsk knäpp.

Sålunda kommer detta bli bra hur det än slutar. Vi har laget för detta i år. Och vi kommer att ha det nästa år också. Det är 50-50 ikväll, men min tilltro till TIK's förmåga kommer vara lika stor nästa år, helt enkelt för att man bygger detta på rätt sätt nu. Med juniorer vars hjärta klappar rött och rätt, och vilka kommer följas av nya talanger i framtiden. Visst, det skiljer en massa miljoner från och med nästa säsong, men klubbar som Mora, Rögle, Karlskrona och Örebro kommer inte vara oslagbara oavsett hur många miljoner man trycker ner i strupen på dem. Det blir legoknektar a la Leksands första kedja, och de viker ner sig när klistervallan kommer på under skidorna.

Så: Vi går upp ikväll!!!!
Och gör vi inte det så går vi upp nästa år- eller nästa....eller nästa
Timrå IK kommer vara att räkna med för framtiden, och det kan vi tacka de som tog oss genom stålbadet för, och de som nu organiserar klubben mot en ny storhetstid!

FORZZA MOT STORDÅD IKVÄLL!!!
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: SHL-kval Timrå IK - Karlskrona
lincoln: Jag kommer att gråta hejdlöst ikväll om grabbarna lyckas. Tanken är skamfylld men känns ändå bra på samma gång.
Kommentera

Sv: SHL-kval Timrå IK - Karlskrona
lincoln: nu får man hoppas att OM olyckan är framme i kväll och vi förlorar att man slipper läsa en massa skit härinne om våra spelare som brukar vara fallet efter förluster.
För det är väl ingen som tror att det är nån spelare som inte gör sitt yttersta i kväll.
Nej i kväll efter matchen ska vi bara glädjas av ett fyrverkeri av lovord till våra grabbar.
Timrå IK alltid i våra hjärtan!
Kommentera

Sv: SHL-kval Timrå IK - Karlskrona
lincoln: bra skrivet. Vi kommer ha ett väldigt bra allsvenskt lag och en ekonomi i balans nästa år - i sämsta fall. Det vore fantastiskt att bli förlöst ikväll men jorden går inte under om vi torskar.

Men jag är sjukt nervöst. Och inte kan jag åka ner heller. Det är ju lättare på plats, man vill sjunga fram laget.
Kommentera

Sv: SHL-kval Timrå IK - Karlskrona
lincoln: Klockrent!
Kommentera

Sv: SHL-kval Timrå IK - Karlskrona
Tänk Euforin om vi vinner ikväll! Tänk tomheten om vi förlorar... jag inställer mig på tomhet. Man är ju liksom mest van med det som Timråit. Men.... Tänk Euforin! Den Euforin vill jag uppleva. Jag trodde aldrig att jag skulle få uppleva den igen under min livstid... efter det att vi åkte ur. Nu är chansen helt plötsligt här.... snälla snälla snälla... låt mig få uppleva den igen!!!!!
Kommentera