1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581611 inlägg · 6216 ämnen

Inlägg #1890918

Sv: Apropå nånting...
Jensen_12: som svar till mig själv kommer här en fråga till er som vet. Får man använda klubbens logo för eget bruk?

Har hittat en sida där man kan designa egna kepsar tex, och tänkte köpa en där om det inte är något lagbrott att använda loggan på detta vis.

Tacksam för svar.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå nånting...
Jensen_12: ”Har hittat en sida där man kan designa egna kepsar tex, och tänkte köpa en där om det inte är något lagbrott att använda loggan på detta vis.”

Absolut olagligt, åtminstånde att sälja dessa produkter. Timrå IK skall såklart ha pröjs om det produceras en keps med deras logga. Se en artikel i ämnet:
www.hockeysverige.se/2017/08/12/piratkopior-ett-vaxande-problem-shl-vi-tycker-inte-om-hur-det-okat/
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
Jensen_12: tror det är lugnt så länge man inte planerar att sälja kepsen. Har hört något sånt exempel från USA men skulle tro att det funkar på samma sätt här (men jag gissar)
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
..så hoppas jag att klubbens marknadsavdelning rör på sig snarast. Förutom de fina pengarna från SHL så finns det ett stort hålrum på elitidrott att fylla just nu i Sundsvall/Timrå/Härnösandsområdet.
Tror klubben kan knyta upp riktigt fina sponsoravtal nu men man behöver nog tredubbla marknadssidan för att mäkta med. Bara i Härnösandsområdet finns ett stort stöd och de flesta ungdomar som växer upp där är TIKare.
Varför inte anställa en marknadsansvarig som bara jobbar med Härnösand tex?
Det gäller att smida......
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
... så är jag firarsugen och slutar jobbet 23.30 i kväll. Någon/några som ska ut i vimlet och fira? Är det Oscars som gäller? :)
Kommentera