1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581253 inlägg · 6216 ämnen

Inlägg #1900919

Sv: Apropå nånting...
JanneH: Han var klar för KHL för en tid sen. Kontraktet bröts dock då ledningen byttes. Kittlar mer än Madsen iaf.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå nånting...
JobbaPuck: Tycker jag faktiskt inte. Ben O'Connor har snittat 0.68 ppm i en liga som är i nivå med div 1. En svensk back som gjorde fler poäng i samma liga i fjol är, trumvirvel: Carl Ackered.
Vem fan är det? undrar ni (och jag). Jo, han har mestadels spelat i div 1, där han snittat 1,07 per match. Alltså betydligt mer än i EIHL.
Carl Ackered gjorde även 19 matcher i Allsvenskan 2015, för Vita hästen. På dessa gjorde han NOLL poäng.
Nu kanske ni tänker att ett exempel inte berättar hela historien om en ligas kvalitet, men det finns många fler exempel som styrker min tes. Tro mig.
Den brittiska ligan är usel och Leksands värvning av Ben O'Connor är bisarr. Skulle Nubben gjort den så hade jag ifrågasatt hans mentala hälsa, även om vi spelat i Hockeyallsvenskan
Det finns så många svenska div 1-spelare som borde få chansen i HA före dessa pseudostjärnor som värvas utifrån sina EP-profiler.
Men det är ju så mycket coolare att värva en transatlant än en profillös div-1-spelare.
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
JobbaPuck: Madsen må vara obegriplig vid en första reflektion. Tänker man ett varv till kan man ändå förstå hur Nubben resonerat, kanske är det ändå inte så dumt. Det är just kittlingsvärvarstrategin vi lagt bakom oss. Så här långt med framgång.
Med det sagt är jag ändå ytterst schkeptisk till Madsen, jag försöker bara förstå hur Nubben kanske tänker.
Kommentera