1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581694 inlägg · 6215 ämnen

Inlägg #1901160

Sv: Apropå nånting...
mikenomad:
När det gäller Durmaz tkr jag de flesta på HS ändå hållt sig på rätt sida gränsen. Några har varit nära gränsen men ändå hållt kritiken till misstagen på plan, en del har skrivits i rätt nära anslutning till förlusten då besvikelsen var som störst.

När det gäller kritik av spelare tkr jag själv att det är en svår balansgång mellan kritik kontra klander. Men det är ändå klokt att tänka ett varv extra då idrott är underhållning/lek och spelarna är vanliga människor.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå nånting...
Tarasov: Ja tänka ett varv extra, det är exakt det jag menar. Jag pekar inte ut nån annan, det räcker så bra att jag vet vad jag själv öst ur mig. "Vitsiga" personangrepp för att plocka låga bekräftelsepoäng på nån annans bekostnad. För det är ju lite så det allmängiltiga slentrianmässiga näthatet livnär sig, att förstora sig själv genom att förminska nån annan.

Det är här den stora attitydsförändringen måste ske. Näthat handlar till 99% inte om mordhot eller andra brottsliga angrepp, det är när vi andra tycker det är ok att gömda bakom anonymitet befästa en rutten kvinnosyn eller andra sugiga värderingar genom att ta sig rätten att skriva nedsättande och förnedrande om nån.
Kommentera