1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581119 inlägg · 6216 ämnen

Inlägg #1901126

Sv: Apropå nånting...
kulltorp: Det är inte vid mordhot gränsen för näthat går, den går långt tidigare. All skit som t.ex skrivits om kommentator-Hanna senaste veckan. "Jävla kackelhöna" och annat, klassiskt näthat.

Det är naivt att resonera annorlunda och det gör oss inte till robotar att höja oss över dylikt beteende.

Sen kan jag tycka att just ditt inlägg var av det beskedligare slaget och jag har inte för avsikt att stämpla dig som mer näthatare än nån av oss andra.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå nånting...
mikenomad:
När det gäller Durmaz tkr jag de flesta på HS ändå hållt sig på rätt sida gränsen. Några har varit nära gränsen men ändå hållt kritiken till misstagen på plan, en del har skrivits i rätt nära anslutning till förlusten då besvikelsen var som störst.

När det gäller kritik av spelare tkr jag själv att det är en svår balansgång mellan kritik kontra klander. Men det är ändå klokt att tänka ett varv extra då idrott är underhållning/lek och spelarna är vanliga människor.
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
mikenomad: Det är väl självklart att man inte ska hata på nätet och det är en tragedi varje gång "hat-trollen" får härja fritt på nätet.
Detta måste stoppas till varje pris, men det är ingen avundsvärd och lätt uppgift..
Det jag reagerar mot är när det extrema sätts mot det normala. När moraltanterna ska in och "städa" i olika forum.
Jag har varit i detta forum ganska länge och jag ser oerhört sällan ngt som kan kopplas mot ngn form av näthat. Observera att det är min bild. Moderatorerna kanske inte håller med mig.
Vi är supportrar och vi hyllar och sågar i en salig blandning. Det måste vi få göra. Annars kan man lägga ner alla supporterforum.
Kommentera