1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

580359 inlägg · 6216 ämnen

Inlägg #1901942

Sv: Silly Season 2018/2019
Sputnik: Tror och hoppas att man öronmärker och skickar de där kulorna rätt ner i ungdomsverksamheten. Om inte vore det nästintill att betrakta som fullständig idioti.

Gällande nyförvärv, ’spets’ osv så tror jag faktiskt att det är vi supportrar som ojar oss mest och ser detta som ett omöjligt uppdrag med nuvarande trupp. Nu har det väl inte kommit speciellt många tips och djuplodande omdömen från utomstående och media ännu men det känns ändå lite som att det finns en betydligt större respekt för klubben än vad man kanske känner här. Förra säsongen ingav stor respekt, sett till hur femstjärnigt den ändå genomfördes och att det kom ur ett flerårigt arbete. Sånt gör oss väldigt svårbedömda och kanske tar bort lite av den nykomlingsstämpel man annars brukar få. För mig skulle en spetsvärvning inte göra så mycket alls för den samlade bedömningen, vi kommer garanterat vara ett av de lagen som gör minst antal mål ändå. Tur då att ett sånt faktum inte alls behöver korrelera med att vi vinner minst antal matcher.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Silly Season 2018/2019
Knylan: Jo du har helt rätt! Skall tilläggas att jag har sköna vibbar inför denna säsong och skriker inte efter nån specifik panikvärvning nu. Däremot så vet man ju heller inte hur säsongen ser ut ned skador och dylikt.
Kommentera

Sv: Silly Season 2018/2019
Knylan: Med tanke på den sedan några år tillbaka så lyckosamt inslagna vägen där ekonomi och långsiktigt tänk är ledstjärnorna håller jag fullständigt med dig. Att plöja ner ev extraslantar på nån hockeyhora vore fullständigt befängt och förmodligen som du skriver meningslöst.
Däremot tror jag vi har ett tacksamt underskattningsläge framför oss. Har sett några tips, bl.a AB o XP och allt annat än toksist är en skräll enl dem...
Kommentera