1150x200-e2WhHkUw.jpg

Timrå IK

531556 inlägg · 6212 ämnen

Inlägg #1902248

Sv: Apropå nånting...
hubbenorlen: Jahua, alltså det finns så otroligt mycket man skulle kunna göra för att utveckla Timrå TV som det kallas till en bra plattform mellan klubben och supportrarna men då krävs det en "reporter" av det yngre slaget. Märktes hur yr och vimsig han var när de var på torget dagen efter avancemanget...
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå nånting...
kaofl: Timrå satsar ju inget alls på den fronten. Det är som att sociala medier inte finns eller att man inte tror på det som fenomen än 2018..

Denna Kjell kan väl belönas med någon ersättning, en kurs i intervjuteknik, kamerahantering, redigering o.s.v. Inte minst om det nu stämmer att han gjort allt ideellt fram tills nu. Han kan nog göra intressanta grejer han med om han får förutsättningar för det, vi kommer aldrig få kvalitén som om det kom från någon avlönad professionell som med en som arbetar ideellt.

Men visst, någon yngre kan nog trolla bättre ideellt än vad han gör nu, men är så trött på tänket att allt ska fixas gratis i största mån utanför spelartruppen, även om realiteten inte tillåter annat kan man ge sken av att man åtminstone siktar mot det? Inte detta ständiga "Timrå är en liten klubb och gör det bra utifrån sina förutsättningar" som jag tycker genomsyrar allt.
+2
Kommentera