1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581052 inlägg · 6216 ämnen

Inlägg #1902294

Sv: Apropå nånting...
kaofl: Timrå satsar ju inget alls på den fronten. Det är som att sociala medier inte finns eller att man inte tror på det som fenomen än 2018..

Denna Kjell kan väl belönas med någon ersättning, en kurs i intervjuteknik, kamerahantering, redigering o.s.v. Inte minst om det nu stämmer att han gjort allt ideellt fram tills nu. Han kan nog göra intressanta grejer han med om han får förutsättningar för det, vi kommer aldrig få kvalitén som om det kom från någon avlönad professionell som med en som arbetar ideellt.

Men visst, någon yngre kan nog trolla bättre ideellt än vad han gör nu, men är så trött på tänket att allt ska fixas gratis i största mån utanför spelartruppen, även om realiteten inte tillåter annat kan man ge sken av att man åtminstone siktar mot det? Inte detta ständiga "Timrå är en liten klubb och gör det bra utifrån sina förutsättningar" som jag tycker genomsyrar allt.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå nånting...
Propagandus: Jag vet inte riktigt om jag anser sociala medier och interna TV produktioner som viktiga. Vilket värde skapar dessa aktiviteter? Är det värt att satsa pengar på Tvittrande och egenproducerade intervjuer och inslag? Jag tror inte det.
Det räcker att fokusera på en informativ och snygg hemsida, det är ju dit folk vänder sig för att hitta information.
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
Propagandus: Man kan se på det här på olika sätt. Jag har också känt frustration över dåligt souvenirutbud samt försäljningsställen, dåligt uppdaterad hemsida, taffliga mediaproduktioner etc.

Å andra sidan kan man anta ett visst perspektiv och förstå att inte bara är en förhållandevis liten klubb i sammanhanget, vi är dessutom en liten klubb med förmodligen föreningssveriges just nu värsta växtvärk. Från närmast konkurs till finrum på 3 år, långt mycket snabbare än nån räknat med. Även i de vildaste fantasierna.

Shilla
Kommentera