1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581390 inlägg · 6216 ämnen

Inlägg #1903356

Sv: Apropå nånting...
modomille: jag var naturligtvis ironisk när jag skrev att Timrå skulle hugga på honom. Men i sann Modo-anda tror ni att en enda spelare kommer tillbaka och frälser er, den förväntningen har ju svikit er förr.

Enström är inte längre den spelare som lirade i elitserien för femtioelva år sedan, han har hankat sig fram i ett dassigt Jets och nu när dom börjar bli ett lag att räkna med så får han inte plats. Att tro att Enström skulle få samma effekt som en Elias Pettersson eller en Dahlén, det tror jag är en önskedröm.

Sen det här med om det finns bättre spelare. Dick Axelsson var en bra spelare när han var hos er men inte hjälpte han laget speciellt mycket för det? Daniel Corso var en bra spelare i Timrå med något av en skitstövel i karaktären. Jag tror mer på lagbygget än på individer.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå nånting...
Olle: Jag tror inte att Enström är vår frälsare mm men han gör vårat lag minst sagt starkare. Enström håller fortfarande en bra nivå,han är ingen defensiv klumb utan en bra skridskoåkare och hans spelstil passar perfekt in i den vi vill spela.
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
Olle: Det är självklart positivt för Modo om Enström skriver på för dem och en av Svensk hockeys största värvningar den här säsongen. Ett redan intressant HA-lag blir ännu starkare och Björn är nog rätt tränare att förstå hur rollfördelningen i laget ska se ut i händelse av en sådan värvning.
Med det sagt tror jag inte att ytterst ansvariga i Modo ser Enström som någon frälsare så här omedelbart. Att däremot många av deras supportrar gör det är en annan femma...
Kommentera