1150x200-e2WhHkUw.jpg

Timrå IK

534827 inlägg · 6214 ämnen

Inlägg #1904013

Sv: Apropå nånting...
SuperMupster: Finns ett SHL-krav om "kastnät" som jag förstår det. Men man hade kunnat nöjt sig med plexit framför samt gjort ett nät som går att rulla av och på beroende på klackstorlek/aktivitet. Det sistnämnda är ett förslag från SHL:s representant och av det han sa framgår att nåt plexi på sidorna inte finns som krav. Iaf inte i den höjden. Inte heller hade man behövt bygga ända upp i taket...
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå nånting...
mikenomad: Nätet går att rulla upp. Det kommer snarare att vara så att nätet kommer att sänkas ner vid behov.

Gnället till största del handlar väl om att sektionen är gallerförsedd på sidan och om plexit. Gällande det sistnämnda så är det i stort sett en nödvändighet med tanke på hur brant och högt upp det är. Men med en höjd på 150 cm så stör det inte hockeyupplevelsen. Gallret är vad det är. Jag skulle som bortafans inte ha nåt problem med det.

Det viktiga i min bok är att man ser bra och har närhet till kiosk och toa. Se bra kommer man absolut att göra och man har i direkt anslutning tillgång till egen kiosk och toa. Även in och utgång är exemplarisk.

Jag tycker debatten är skev och kritiken orättvis. De som gnäller om akvarium och/eller bur har inte helheten klar för sig. Dessutom så är många av dem de som ligger bakom att det trots allt byggs som det gör. Sköter folk sig så behöver det inte se ut så här. Då skulle galler och kastnät inte finnas.
+14
Kommentera